0
Evropske lige

KANTE, KANTE i OPET KANTE: I Juventus u trci za potpis veziste Lestera

Objavljeno: 27.03.16 u 23:55

Pokretačka snaga veznog reda Lestera ka krajnje neočekivanoj tituli nalazi se na meti klubova širom Evrope, a sada je interesovanje pokazao i italijanski Juve.

Kako se bajka Lester Sitija nastavlja, „Bjankoneri“ već spremaju zaveru da im rastave tim, tako što bi u svoje redove doveli vezistu Ngoloa Kantea.

Francuz je otkrovenje u Premijer ligi nakon što se „Lisicama“ pridružio 2015. godine, a njegove sjajne partije nisu promakle ni Didijeu Dešanu koji ga je nagradio pozivom u nacionalni tim Francuske, za koji je borbeni vezista konačno i debitovao u petak veče na meču „Trikolora“ protiv Holandije.

S obzirom da je odlazak Pola Pogbe iz kluba sve izvesniji, Juve će pokušati da nadomesti taj nedostatak dovođenjem 24-godišnjeg fudbalera Lestera.

No, to neće biti ni malo lako. Lester je na putu da sledeće sezone nastupi u Ligi šampiona, a kako se nalaze u jednoj od finansijski najstabilnijih liga na svetu a i sami su poprilično stabilni, naročito kada uzmemo u obzir da su sa jako malim ulaganjima na dobrom putu da postanu prvaci u Premijer ligi, teško je zamisliti da će se tek tako odreći usluga jednog od najzaslužnijih fudbalera za ovaj iznenadni uspeh.

I sam fudbaler je nakon svog debija za reprezentaciju Francuske izjavio da nema nameru da napusti klub sa „King Pauer Stadiona“.

– Skoncentrisan sam isključivo na Lester. Pred nama je završetak sezone, a s druge strane nisam čuo ništa vezano za moj odlazak. Klub mora da se obrati direktno meni, jer ne obraćam pažnju na glasine, izjavio je nekadašnji fudbaler francuskog Kaena za britanski „Skaj Sports“.

– Premijer liga je takmičenje koje mi odgovara, dodao je Francuz i tako bar na trenutak „ohladio“ priče o njegovom eventualnom odlasku iz redova Lester Sitija.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter