0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

FEŠTA U BIJELJINI: Zvezda slavila, ‘otpisani’ igrači se nameću Božoviću (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.16 u 17:07

Crvena zvezda je danas bila gost Zvijezde 09 iz Bijeljine koju je u prijateljskom meču sa lakoćom savladala rezultatom 3:1 (3:1).

Pred oko pet hiljada navijača na stadionu u Stanišićima, Crvena zvezda je bila gost člana Prve lige Republike Srpske, a iako Zvijezda 09 ima moderan stadion klub iz Etno-sela Stanišići, ipak su crveno-bele ugostili na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Miodrag Božović se za ovaj meč odlučio za sledeći sastav: Supić, Petković, Rendulić, Edson, Ibanjez, Stojanović, Le Talek, Katai, Gavrić, Sikimić i Orlandić, a još je od 46. minuta umesto Ibanjeza zaigrao Anđelković, a od 62. Srnić umesto Kataija.

U ‘svadbarskoj atmosferi Crvena zvezda je u prvom poluvremenu pokazala da je ozbiljniji tim i već u 21. minutu je došla u vođstvo golom Luisa Ibanjeza, koji je na ovom meču bio i kapiten crveno-belih.

(Izvor: youtube / SerbianSSSS1)

U 39. minutu Gavrić je uzdrmao prečku, da bi minut kasnije uspeo i da pogodi cilj za 2:0, da bi treći, i ujedno i poslednji gol za Zvezdu na ovom meču postigao pomalo zaboravljeni Petar Orlandić.

Tako su dvojica igrača za koje se smatralo da su ‘otpisani’ počeli ponovo da se nameću ‘Grofu’ Božoviću za naredne izazove do kraja sezone.

Orlandić je mogao u potpunosti da se proslavi, ali je u poslednjim minutima utakmice propustio priliku da iz jedanaesterca postigne još jedan pogodak, tačnije pogodio je stativu, te je rezultat ove prijateljske i zanimljive utakmice ostao 3:1 u korist Beograđana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter