4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ENGLEZI BI DA KUPUJU U HUMSKOJ: Arsenal i Siti prate dešavanja u Partizanu

Objavljeno: 27.03.16 u 18:19

Uprkos nešto slabijim rezultatima tima u ovoj sezoni igrači Partizana uvek su zanimljivi velikim evropskim klubovima.

Već smo objavili da je Pari Sen Žermen zainteresovan za mladog Dušana Vlahovića, ali francuski šampion nije jedini odnosno imaće veliku konkurenciju u vidu bogatih engleskih klubova.

Kako piše londonski Metro za najmlađeg Partizanovog debitanta zainteresovani su još i Arsenal i Mančester Siti koji pokušavaju da kroz svoju akademiju „naprave“ igrače na koje bi u bliskoj budućnosti mogao da računa trener prvog tima.

16-godišnji Vlahović je do sada odigrao šest utakmica za seniorski tim Partizana, a ne bi trebalo da ima problem sa radnom dozvolom koja je neophodna u Engleskoj pošto bi mogao da se podvede pod kategoriju „veoma talentovanih igrača“.

0
0

4 Komentara

  1. Prodaće njega Vazura (SNS) za Eur 100.000,00 (stotinuhiljadaeura), ja ti kažem… Sve ima da pršti… Ako može dao bi SNS i jeftinije!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ove vaše invalide koji pobeđuju u SNS ligi Srbije nema niko ni iz Tivta da zove. Ranije ste prodavali kapitene u Albaniju i Azerbejdžan, a sad nema ni to…

      0
      0
      Odgovori
  2. Ma opsta pometnja nema… Daj bre muka mi je vise od ove pripagande i samoreklamiranja igraca od strane pojedinaca koje samo zanima da sto pre prodaju nekog igraca i maznu lovu za sebe … Cuj trazi ga sama elita poludese za detetom koji je odigrao sve zajedno 100 min u jednoj jadnoj ligi i dao 10 golova (u mislima) … Dajte bre vise ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter