3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPROT

ZBOG TEŠKIH REČI: Sindikat ‘Nezavisnost’ poziva na kazne za Terzića i Karadžića! (FOTO)

Objavljeno: 26.03.16 u 16:52

Posle žestokih reči između predsednika FSS Tomislava Karadžića i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, uključio se Sindikat ‘Nezavisnost’.

Ljubitelji fudbala u Srbiji navikli su da slušaju ili čitaju žestoke reči koje funkcioneri u našem fudbalu upućuju jedan drugom. Tako je i u aktuelnom sukobu između Tomislava Karadžića i Zvezdana Terzića, a Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’ želi tome da stane na put.

Ovaj sindikat pozvao je na Disciplinski pravilnik FSS i zakon po kom bi oba fudbalska radnika trebala da budu kažnjena zbog izrečenih reči.

– VAŽNA INFORMACIJA: Disciplinski pravilnik FSS – Član 84 je jasan. Fudbalski radnik koji vređa i kleveta trebalo bi da bude kažnjen od šest meseci do godinu dana zabrane vršenja funkcije. Karadžić i Terzić posle izjava koje su dali jedan o drugome moraju da snose posledice ako ima minumuma pravde u ovoj nepravednoj zemlji – piše na zvaničnoj Fejsbuk stranici Sindikata.

FOTO: Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost
FOTO: Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost
0
0

3 Komentara

  1. Hvala bogu da ima neko ko je normalan u ovoj Državi.Ako država želi dobro našoj deci i sportu mora reagovati.Istwrati obadbojicu iz sporta.Ovo više nisu sportski klubovi,iz dana u dan samo uče našu decu da mrze.Puna podrška sindikatu,samo tako nastavite i istraje na poštovanju pravilnika i zakona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter