0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV O ‘PROBLEMU’ SA TOMIĆEM: Bugarin pričao o sedenju na klupi

Objavljeno: 26.03.16 u 21:22

Na tri utakmice prolećnog dela sezone trener Partizana odlučio je da na teren od prvog minuta pošalje tim bez klasičnog napadača odnosno „lažnu devetku“ je igrao Saša Ilić.

Mnogi su se pitali u čemu je problem sa Valerijem Božinovim koji je bio najbolji strelac ekipe u prvom delu takmičarske godine odnosno da li postoji neki sukob sa novim trenerom.

Bugarin u intervjuu za Novosti otkriva da nije bilo nikakvog sukoba, naprotiv.

– Teško je sedeti na klupi, tako je i meni bilo posle derbija, ali trener i ja smo stalno razgovarali, nikakvih problema među nama nije bilo. Hvala Tomiću za šansu koju mi je pružio u Kupu i protiv Čukaričkog, verujem da ću mu na najbolji način vratiti igrama i golovima, kazao je napadač crno-belih.

Umesto Andrije Živkovića, koji je pod klupskom suspenzijom, Božinov sada glavnog pakera ima u vidu mladig Nemanje Mihajlovića.

– Neca je top igrač, raste iz utakmice u utakmicu. Uopšte ne sumnjam da će imati veliku karijeru. Sjajna stvar je što trener nema strah da pruži priliku mladim igračima, a sa druge strane tu smo mi iskusniji, Saša, Mare, Banda, Šaranov i ja, da ih podržimo i pomognemo im u svakoj situaciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter