9
Domaći fudbal

PARTIZAN TV: Dragan Đurić ‘prazni’ kasu ili butik crno-belih (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.16 u 19:08

U 22. epizodi Partizan TVE otkriveno je da bivši predsednik Partizana, Dragan Đurić potražuje novac od kluba.

U emisiji „Partizanov vesnik“ koju uređuje Željko Pantić prikazan je papir na kome se vidi da Dragan Đurić potražuje novac u iznosu od 3.580.800 dinara na ime Zekstra grupe i Zekstra doo.

FOTO : YouTube/DanasConferences
FOTO : YouTube/DanasConferences

– Poštovani, ovim putem vas još jednom podsećam da na osnovu usaglašenih obaveza i potraživanja između Zekstra grupa – Zekstra doo i FK Partizan, FK Partizan duguje Zekstri 2.006.522,53 dinara na dan 24.11. 2015. godine (nakon sprovedene kompenzacije u iznosu 957.000 dinara). Takođe vas podsećamo da FK Partizan duguje ZIILI doo Beograd 1.574.278,00 dinara. Na osnovu navedenog, ovim putem vas obaveštavamo da smo spremni da vam omogućimo da navedeni iznos regulišete kompenzacijom, sukcesivnim isporukama robe iz vašeg butika. U očekivanju vašeg odgovora i saglasnosti, pozdravljamo vas.

Iz priloženog dokumenta može da se vidi da Partizan ne mora Đuriću da uplati novac, da dug može da kompenzuje preko asortimana iz „Crno-belog butika“.

(Izvor: YouTube/DanasConferences)

Izborna skupština Partizana biće održana 12. aprila.

0
0

9 Komentara

  1. kamera na sred trofejne sale i udri daj bre panticu a koliko to kosta samo sto nisi dobio krila da poletis posebno od kada ti je curence tu jel bese ono prvi intervju sa curetom ili skoro prvi Boze dragi koga ovi mazu

    0
    0
    Odgovori
  2. A moze li vazura da jos jednom izadje na svom tvu da kaze da je kupio ono nesto sto ne zna za sta je a lici na traktor, njemu verovatno sve lici na traktor

    0
    0
    Odgovori
  3. Ali Vazura sto je otvorio svoj tv, da bi mogao da se oglasava preko pantica, mnogo su smesni, a zasto pantic ne kaze koliko mu je vazura para dao da bi napravio tv i koliko para mu je dao unapred takodje bilo bi dobro da se zna da je vucelic mogao sve to da uradi gratis (necemo zaboraviti da je bio gen. Dir. Rts-a)

    0
    0
    Odgovori
  4. A gde im je zavodni pecat da je dopis stigao u klub nema naravno sto kada moze da stoji po fiokama godinama pa kada bude Predsednik raspolozen hahaha a Popovicu su vratili dug pod hitno bili raspolozeni

    0
    0
    Odgovori
  5. Postoji nesto sto se zove IOS ili izvod otvorenih stavki, koji se overava na dan31.10. svake godine. Tako duznici overavaju svojim potpisom i pecatom da li su saglasni ili osporavaju dug i ako delimicno osporavaju koji deo i zasto. Ako potpise izvod otvorenih stavki odgovorno lice firme moze se koristiti na sudu kao osmov za prekid zastarelosti. Da bi povukao robu iz druge firme -butika , butik mora dugovati glavnom duzniku/klubu. A to je za njih mozda mnogo komplikovano sve strucnjaci ….. pocev od sefa radne grupe pa redom

    0
    0
    Odgovori
    • Znaju oni to nego se prave da ne znaju ili pre ce biti da im je interes da ne znaju jer im se tako dzepovi pune.
      Sve to stoka sitnog zuba.

      0
      0
      Odgovori
  6. ..Djura je postao „Milosrdni Andjeo“, kao i ORGANi prema Svetinji sto su..!!! Pakt s’ DJAVOLOM JE NAPRAVLJEN !!! Samo, SVE to „neko“ gleda i „posmatra“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter