Poznato i ime kandidata aktuelne uprave.

Prema pisanju “Blica”, nova uprava Partizana trebalo bi da bude izabrana 12. aprila, a zvanična potvrda ove informacije trebalo bi da usledi nakon sednice Nadzornog odbora, zakazane za danas.


Aktuelna uprava FK Partizan u decembru je, zbog očajnih rezultata, podnela ostavku, pa klub trenutno vodi Radna grupa u sastavu Ivan Ćurković, Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Milan Obućina, Vladimir Vuletić, sportski direktor Ivica Iliev, a nju je u međuvremenu napustio potpredsednik kluba Vojislav Nedić.

Kako dalje navodi “Blic”, upravo su Nedić i njegov sin Novak pokretači “opozicije”, u kojoj se takođe nalaze i članovi UO u ostavci Ostoja Mijailović i Dragan Veljić. Njihova prvobitna ideja bila je kandidatura Dragoljuba Vukadinovića, ali je bivši potpredsednik Partizana to odbio. Kao druga opcija figurira Mile Jovičić, ali je ipak najverovatnija ona treća – Nenad Bjeković.

Kandidat ljudi koji trenutno vode aktuelnog prvaka Srbije prema najavama bi trebalo da bude Ivan Ćurković, oko kog su okupljeni Vučelić, Vazura, Obućina, Vuletić, a ovoj “struji” podršku pruža i bivši generalni sekretar Partizana, Žarko Zečević.

U svakom slučaju, pred crno-belima su burni dani…