2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA EP: ‘Orlići’ izvukli remi u duelu sa Danskom (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 24.03.16 u 16:37

Omladinska reprezentacija Srbije odigrala je u Kragujevcu nerešeno 2:2 sa Danskom u meču 1. kola kvalifikacionog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo.

Gosti su bili nešto bolji rival u prvih 45 minuta odnosno imali su zrelije prilike za gol pošto su Brun larsen već u 2. minutu promapio gotovo prazan gol, a Delund u 30. pogodio prečku.

Nešto bolje izabranici Branislava Nikolića otovrili su drugi deo, ali su prvi do gola ipak došli danci i to posle kaznenog udarca koji je dosuđen posle prekršaja Vojnovića nad Delundom koji je bio i realizator penala.

Krenuli su tada naši momci svim silama u napad i već posle nepunih pet minuta uspeli su da izjednače preko Ivana Šaponjića koji je odlično reagovao posle udarca Nemanja Glavčića odnosno odbitka od golmana.

Imali su „orlići“ nekoliko prilika za preokret, a kako se to nije desilo usledila je kazna u 76. minutu pa su ponovo morali da jure zaostatak, a stigli su ga u 84. minutu kada je rezervista Mijailović pogodio za 2:2.

Malo je nedostajalo da Srbija dođe i do sva tri boda pošto je Senić u 90. minutu imao solidnu poziciju za gol, šutirao je oštro, ali pravo u nesigurnog golmana Iversena koji je uspeo da zaustavi loptu ispred gol linije.

U 2. kolu Srbija će u subotu u Gornjem Milanovcu igrati protiv selekcije Crne Gore koja je danas u Jagodini izgubila od Francuske sa 1:0.


(Izvor: Youtube/Sports Highlights)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Srbija – Danska 2:2 (0:0)
(Šaponjić 60, Mijailović 84 – Delund 56pen, Brun Larsen 76)

Stadion: Čika Dača (Kragujevac)
Gledalaca: oko 2.000
Sudija: Alper Ulusoj (Turska)
Žuti kartoni: Milinković-Savić, Stojanović, Šaponjić, Jović, Vojnović (Srbija) – Mat Kristense (Danska)

Srbija: Milinković-Savić, Stanković (61 Mijailović), Avramović, Stojanović, Lutovac (90+2 Zličić), L. Jović, Glavčić, Šaponjić, F. Jović, Stanković, Vojnović, Špoljarić (75 Senić)

Danska: Iversen, Nisen, Skovgard, Rasmusen, Munksgard, Morten Kristensen (90+2 Halse), Brun Larsen, Delund, Mat Kristensen, Kalese (75 Laursen), Tihosen
[/stextbox]

0
0

2 Komentara

    • Selektor ove dece je sin vatrenog navijača franjevačka curice master Nikolić megatrend Tome predsednika države a ti pričaš o ofkovcu eeee tope neispaljeni!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter