1
Fudbal

FOTO: ekstraklasa.tv

TADIĆ I GUDELJ DOBILI ZAMENU: Ko je Darko Jevtić?

Objavljeno: 23.03.16 u 09:20

Reprezentaciji Srbije uskoro bi mogao da se priključi novi debitant, momak koji je fudbalsko umeće sticao u Švajcarskoj.

Nemiri u reprezentaciji Srbije ne jenjavaju. Dušan Tadić je oštro kritikovao selektora Radovana Ćurčića, a njemu se priključio i Nemanja Gudelj. Srbija je tako izgubila dva veoma kvalitetna igrača, ali zamena za njih je po svemu sudeći je pronađena.

Reč je o 23-godišnjem veznom fudbaleru Leha iz Poznanja, Darku Jevtiću. Momku koji je rođen u Bazelu, ali mu je otac iz Ljubovije, na radu u Švajcarskoj. Jevtić igra na poziciji veznog fudbalera, plejmejkera, a bio je jedan od najvećih talentata u Bazelu. Ipak, na Sent Jakob parku nije uspeo da se dokaže, te je 2014. godine prešao u Leh iz Poznanja. U Poljskoj je odigrao 56 utakmica i postigao je 15 golova.

Dolazak Darka Jevtića u reprezentaciju Srbije najavio je selektor Radovan Ćurčić.

– Da, dolazi novi igrač. Otkriću vam da ćemo u četvrtak razgovarati, jer radi se o veoma interesantnom i zanimljivom fudbaleru – rekao je Radovan Ćurčić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter