7
Domaći fudbal

KLJUČA U PARTIZANU: Izbori u aprilu, dva kandidata za predsednika?

Objavljeno: 23.03.16 u 09:56

Kako prenosi Sportski žurnal izbori za novog predsednika Partizana biće održani u aprilu, a u duel će nekada veliki prijatelji i saradnici.

Mira u Partizanu nema. U skorije vreme neće ga ni biti. Naime, kako za sada stvari stoje izbori za predsednika FK Partizan mogli bi da se održe krajem aprila, odmah po okončanju političkih izbora u Srbiji.

Kako se navodi u Sportskom žurnalu na izborima bi trebalo da se pojave dva kandidata. Jedan kog podržava sadašnja uprava i drugi koji je deo „opozicije“. Tako ostatak ove uprave želi da na čelu kluba ostane legendarni golman Ivan Ćurković, kog podržava i Žarko Zečević, dok ljudi okupljeni oko Novaka Nedića žele da u Humsku vrate Nenada Bjekovića.

Izbori nisu još uvek raspisani, iako je član Nadzornog odbora Vladimir Vuletić to morao davno da uradi. Po nekim najavama to bi trebalo da se dogodi krajem aprila, kako bi Partizan dobio nove čelnike i mogao na vreme da krene u prirpeme za novu sezonu.

0
0

7 Komentara

  1. A,sta je sa onim Bjeka…nja…Zeka…nja…to ste zaboravili.Kao sto ste i zaboravili da se preposteni Bjekovic mesecima krio kod zeta Stevica ! Da ne bi Dacica i Ruzica Bjeka i Zeka davno bi se saginjali za sapun u Zabeli !

    0
    0
    Odgovori
    • Znas li da njega Novak Nedic podrzava, inace vucicev covek, a i oni placenici sa juga su za njega plate ovo-ono ko jebe klub..

      0
      0
      Odgovori
  2. Pravi i iskreni navijači su za povratak Bjeke i Zeke u tandemu pa čak iako su zavađeni(kako neki pišu. Neka predsednik bude Ćurković a ova dvojica nek podele sektore na finansijski i tehnički i biće PFC opet ponos Grobara.

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahaha strasno i smesno!!!Koga podrzavaju huligani sa juzne tribine?jesu li oni ti koje cemo gledati i u narednom periodu!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter