4
Fudbal

ĆURČIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE: Debitant napada Poljake (SASTAVI)

Objavljeno: 23.03.16 u 19:51

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras sa početkom od 20.45 sati u Poznanju igra prijateljski meč protiv selekcije Poljske.

Selektor Radovan Ćurčić na megdan Poljacima poslaće najjači tim koji ima na raspolaganju, a možda jedino iznenađšenje je to što će umesto Aleksandra Mitrovića u špicu napada da igra Nikola Stojiljković fudbaler Brage.

Uz golmana Stojkovića odbrana je manje – više standardna odnosno na bekovima će biti najiskusniji kapiten Ivanović i Kolarov, a na pozicijama štopera Rajković i Maksimovović. Ispred njih će biti pozicionirani Matić i Milivojević, a odmah iza Stojiljkovića biće trio Ljajić, Tošić i Kostić.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Poljska – Srbija (20.45)

Stadion: INEA (Poznanj)
Sudija: Aleksander Harkam (Austrija)

Poljska: Fabijanski, Pišček, Glik, Salamon, Ribuš, Blaščikovski, Krihovjak, Zjelinski, Grosicki, Milik, Levandovski

Srbija: Stojković, Ivanović, Rajković, Maksimović, Kolarov, Matić, Milivojević, Z. Tošić, Kostić, Ljajić, Stojiljković
[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. E ako ste ovo izbacivanje glavom sa linije na nogu protivniku na penal umesto u aut ili korner odlicno ste uigrali. Bravo Curcic-Maksimovic,samo ne znam otkud Blazikovski kod nas na treningu?

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo kralju ti si nenadmasiv eee,izveo Matica i Kolarova uigrava tim za kvalifikacije aoni mi ne mogu igrati prve utakmice. Spasi reprezentaciju i ubij se!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Stojiljkovic je mnogo kvalitetniji igrac od Mitrovica i trebalo bi da bude prvi izbor u kvalifikacijama jer boljeg nemamo i na tom mestu smo najtanji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter