6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ĆURČIĆ: Igrači kao da su izgubili veru, nismo zaslužili poraz

Objavljeno: 23.03.16 u 23:52
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u prijateljksom meču od repezentacije Poljske sa 1:0, ali je selektor Ćurčić zadovoljan prikazanom igrom njegovih izabranika.

– Rekao sam u najavi utakmice da i ako izgubimo ovako kvalitetne reprezentacije Poljske, odnosno ako igrači ispune ono što smo tražili od njih neću mnogo žaliti i mislim da nismo zaslužili poraz, posle svega što smo pokazali. Bilo je dosta dobrih stvari, imali smo veliki broj prilika, ali i dalje ne verujemo da možemo da dobijemo utakmicu, igrači kao da su izgubili veru. Uveren sam, međutim, da će sve ovo jednom doći na naplatu. Video sam pošten, profesionalan odnos igrača i ponoviću, u najmanju ruku zaslužili smo da ne izgubimo ovaj meč, rekao je selektor Ćurčić.

Ćurčić će u narednim mečevima pokušati da nađe rešenje za efikasnost i pobedu:

– Uvukao se neki strah još od kvalifikacija, evidentno je da imamo još uvek problema u završnici napada. Stvaramo prilike, videli smo dosta dobrih akcija, udaraca, ali nismo postigli gol. Stojiljković je odigrao dobro, možda bi Mitrović dao veći doprinos, probali smo i sa Đuričićem, mnogo je hteo. Videćemo, analiziramo, radimo, činimo sve da svari budu bolje. I biće, siguran sam da će sve ono što ulažemo, da se vrati, zaključio je selektor Ćurčić.

 
0
0

6 Komentara

  1. Ti si debil odlazi i povedi Kolaro sa sobom sram vas bilo,gledajte Hrvate kako ginu za ljepu njihovu bruke jedne. U klubovima ginete ivde dodjete zbog starleta i splavova

    0
    0
    Odgovori
  2. Izgubili su oni nacionalni duh i ne igraju srcem za svoju zemlju kao sto to rade u svojim klubovima, najiskrenije mucno ih je gledati i ja vec suze vreme ne gledam reprezentaciju jer je jasno da oni znaju ali to ne pokaUju igrajuci za svoju zemlju….

    0
    0
    Odgovori
    • Pustite Andriju,Grujica,Maksimivica i te zlatne bar nam mece biti krivo kad gube jer ce se boriti i dati sve od sebe za grb na dresu

      0
      0
      Odgovori
  3. Curcicu ti si dno dna od selektora ako imas karaktera i obraza podnesi ostavku neznalice kad te vec ovi skotovi iz saveza ne smenjuju sa te pozicije idi covece dostaje brukanja treba nam selektor sa autoritetom a ti to nemas jer si neznalica i niko i nista koi su tvoi uspesi ?

    0
    0
    Odgovori
  4. Cime si ti nesrecnice zadovoljan… vise ne mozemo ni san marino da pobedimo! Ocajna igra, ocajan izbor igraca i jos ono najbitnije- OCAJAN selektor!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter