0
Evropske lige

PONOVO U ENGLESKOJ: Maskerano napušta Barselonu?

Objavljeno: 22.03.16 u 17:15

Havijer Maskerano, reprezentativac Argentine će na kraju sezone, po pisanju britanskih medija, napustiti Barselonu i preseliti u neki premjerligaški klub.

Argentinac nije zadovoljan načinom na koji se Brselona ophodila kada je pre samo nekoliko meseci iamo problema sa porezom.

Razočaran je u čelnike kluba, jer mu nisu izašli u susret onoliko koliko je on očekivao. Maskerano je morao da plati kaznu oko 810 hiljada evra, što je je Argnitanac i učinio i tako izbegao zatvor.

Kako pišu mediji sa „ostrva“ najzaineresovaniji za dovođenje Maskerana je Liverpul, za koji je Argentinac već nastupao od 2007 do 2010. godine. Pored tima sa „Enfilda“ i Mančester Siti je pokazao interesovanje za ovog štopera.

Jedina preprema kod njegovog dovođenja bila bi otkupna klauzula od 100 miliona evra, jer Maskerano ima potpisan ugovor sa Barselonom još dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter