3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISPUNJENO OBEĆANJE: Napadač Partizana pokazao šta znači ‘šmeker’

Objavljeno: 22.03.16 u 10:51

Sjajan gest ljubimca Grobara.

Na pripremama na Kipru, Valeri Božinov rekao je da želi titulu najboljeg strelca lige, te da će svakog saigrača koji mu asistira nagraditi sa 500 evra. Da se nije šalio, pokazao je ispunjavanjem zadate reči – Nemanja Mihajlović je kući otišao „teži“ za navedeni iznos nakon asistencije protiv Čukaričkog!

– Bio sam pomalo iznenađen Valerijevim gestom, častio me je sa 500 evra zbog asistencije. Čim smo ušli u autobus dobio sam “premiju”, ali je neću zadržati. Naumio sam da kupim nešto za saigrače, nešto što će nam svima koristiti, rekao je Mihajlović za „Sport“.

– Nijedan igrač nije srećan kada ne igra, a Božinov je profesionalac koji je mnogo toga prošao u karijeri. Razgovarali smo i rekao sam mu da nastavi da radi i da će Bog da ga nagradi, i zaista ga ja nagradio. I njega i mene! Mnogo mi je drago zbog Bože, zaključio je Mihajlović.

0
0

3 Komentara

  1. Zna on sta radi! Vise golova na kontu i bolji ugovor u sledecem transferu! Ali, to mogu oni koji su vec pare obezbedili kroz karijeru, pocetnici ni slucajno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter