6
Domaći fudbal

ĆURČIĆ NE OSEĆA POTREBU DA SE PRAVDA: Svako stoji iza svojih postupaka!

Objavljeno: 22.03.16 u 13:02

Nakon istupa Dušana Tadića i Nemanje Gudelja, te Save Miloševića, oglasio se i selektor Radovan Ćurčić.

Pred polazak u Poljsku, Ćurčić nije krio iznenađenje:

– Veoma sam iznenađen. Reprezentacija Srbije je iznad Ćurčića i Tadića. Iznenadilo me je vreme kada se odlučio da kaže sve to, rekao je Ćurčić.

Zatim je pojasnio kako je došlo do te odluke:

– Mi smo posle utakmice sa Češkom (poraz 4:1) doneli odluke za koje smo znali da će biti bolne. Odlučili smo se za ove igrače i potpuno stojim iza svojih odluka. Ljutih je bilo i biće, ne krije selektor svoju odlučnost.

Selektor Srbije smatra da je rešenje „guranje problema pod tepih“, jer nas očekuju dve, prema nejgovim rečima, „veoma važne utakmice“:

– Mi ne želimo trenutno da se bavimo tim stvarima, jer nas očekuju važne utakmice. Kada budem mislio da je pravo vreme daću odgovore na ono što je izrečeno u raznim medijima. Ubeđen sam da će igrači koji istrče na teren dati sve od sebe. Mogu da izgube, ali će pružiti sve što mogu za Srbiju. Izašao sam pred vas da završimo ovu temu i da se ne bavimo više sporedim stvarima. To je aktuelno, ali za nas mora da bude sporedna stvar. Verujte, nemamo vremena za to i ta izjava ne sme da nas poremeti i da bude iznad utakmice, rekao je Ćurčić i podvukao:

– Ne osećam potrebu da se pravdam igračima koji nisu na spisku, bilo kome. Svako stoji iza svojih reči i odluka, tako i ja.

0
0

6 Komentara

  1. Znate kako nas narod kaze ,,Rdjavom k…u i dlake smetaju “ prema tome izvolte strucnjaci pa vi vodite reprezentaciju…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ćurčiću smrade jedan obicni,umesto da vratiš subotica i djordjevica u tim ti teraš tadica i gudelja ovnu jedan tadic je medju 5 najkreativnijih igraca u Premijer ligi ovnu jedan raspali…Koje crno nase svetsko prvenstvo sa ovim smradom na klupi….

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto da se pravdas?Ti si ionako samo marioneta u rukama najveceg mafijasa u sportu na ovim prostorima,Tola Karadzica i njegove desne ruke Save Milosevica,coveka bez obraza i trunke morala.Oni sastavljaju spiskove,tvoje je samo da procitas imena.To ti ide u prilog jer ce ti uvek u CV stajati da si bio selektor svoje drzave,iako nikad nisi zabelezio neki makar solidniji uspeh.Dzaba nama da se nadamo nekom velikom takmicenju,kad ga vode takvi ljudi.Opet ce,zahvaljujuci njihovim greskama i procenama,vec posle 3-4 kola biti sve izgubljeno i slozice nam nove price,a imamo izuzetno slabu grupu,koju moramo proci,cak i sa mladom reprezentacijom da igramo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma nesastavlja selekor tim,on dobije na papiru sve napisano,ovi sto su došli na spisak,dali su čip.od ovi sto nisu pozvani.nemogu da uzmu pare.U TOME JE PROBLEM.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sa ovim mamlazom na klupi, necemo se plasirati ni na sledece svetsko prvenstvo…. 2-3 kola kvalifikacija i on ce dobiti pedalu, a tada nas niko ne moze vratiti u trku…

    0
    0
    Odgovori
  6. Krompir i asov placu za tobom,sta nama vredi sto stojis kad mi ne odosmo migde sem na prijateljske utakmice sa tobom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter