20
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Tadiću, ti misliš da si bogom dan!

Objavljeno: 21.03.16 u 22:33

Direktor fudbalske reprezentacije Srbije Savo Milošević rekao je večeras da razlozi koje je Dušan Tadić dao kao obrazloženje zašto ne želi da igra za nacionalni tim, dok je selektor Radovan Ćurčić, ne zaslužuju komentar, ali da je zbog težine reči i rečnika koji je korišćen primoran da reaguje, iako je to najmanje što je potrebno pred važne duele sa Poljskom i Estonijom.

– Kao neko ko je za reprezentaciju odigrao 102 utakmice moram da kažem da ovakvo ponašanje ne priliči jednom reprezentativcu. Ovim svojim gestom Dušan Tadić je pokazao da je odluka selektora bila ispravna jer se iz njegovih izjava jasno može zaključiti da je lični interes stavio ispred interesa reprezentacije. Tadić je ovim svojim činom pokazao da misli samo na sebe i da za reprezentaciju ne mari – rekao je Milošević za Tanjug.

On je podsetio i da Nemanja Matić nije bio na spisku reprezentacije kada je selektor bio Siniša Mihajlović, ali nikada mu nije palo na pamet da na ovakav način govori o selektoru i da se na ovakav način odnosi prema reprezentaciji i ostalim reprezentativcima.

Tadićev medijski nastup bacio je senku i na sve ove momke koji su došli da se bore za svoju zemlju, da igraju za reprezentaciju. Kada neko misli da je bogom dan, da je bolji od ostalih, takvom, ma kako se on zvao, nije mesto u reprezentaciji. Srbiji su u ovom trenutku potrebni oni koji su spremni da svoje ljudske i igračke kvalitete podrede kolektivu – rekao je Milošević.

Milošević je primetio da je vrlo zanimljiv i tajming u kom je Tadić poželeo da se obrati javnosti.

– To nije učinio po objavljivanju spiska već na dan kada se reprezentacija okupila, samo 48 sati pre duela sa Poljskom. Tako da je licemerna njegova izjava da reprezentaciji i selektoru želi sreću. Kao što je i ceo intervju licemeran jer ga je dao tek pošto se nije našao na spisku. Zašto sve to nije rekao pre? Na kraju želim da mu poručim da je u zabludi ako misli da će se u budućnosti njegov status u reprezentaciji posle svega ovog što je uradio promeniti. Takvi reprezentaciji nisu potrebni – zaključio je Milošević.

Dušan Tadić je danas izjavio da neće igrati za reprezentaciju sve dok je na klupi „orlova“ Radovan Ćurčić.

0
0

20 Komentara

  1. Nadam se da ce promene u savezu doci sto pre kako pi dobili i novog selektora. Curcic je u Poljskoj pokazao da je cirkuzant i da mu rezultat reprezentacije nije primaran vec da odradi posao za sefa i ubaci 5 igraca po 2 minuta kako bi od menadzera dobili procenat. Pitam se samo za sta je covek iskoristio utakmicu sa poljacima ? Prva izmena mu je bio Stoiljkovic a nije se zapitao zasto nije dobijao lopte a kao debitant je logicnije da je dobio priliku od 30min u drugom poluvremenu. Na kojoj poziciji u timu igra Kolarov ili igra gde on hoce ? Pitamo se zasto nemamo desetku, pa da li je curcic nekom namenio ulogu vodje (plejmejkera) od kojeg ce sve da krece i ko ce da izvodi slobodnjake a ne da to svako preuzima kada mu ce cefne. Da li vidite da su Ivanovica stigle godine ? Da li vidite dva igraca oko kojih se sve vrti i koji dodaju loptu kad oni hoce i kome hoce ( Kolarov i Tosic) Cime je Brasanac zasluzio da bude pozvan u reprezentaciju? Tu treba da se forsita Zivkovic koji je bolji od njega i kad ne igra. Antonovu je mesto u reprezentaciji kao i Grujicu. Rajkovic je bomba je na ivici da eksplodira svih 90min i da posledice po tim budu katastrofalne…. ima jos toga za analizu ako neko zeli da se pozabavi time

    0
    0
    Odgovori
  2. Vazno da ste vi bogom dani i da posle ovih utakmica odete zajedno sa trenerom sto dalje od zemlje Srbije da konacno i mi pocnemo igrati fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  3. I jeste bogom dan,ako se uporedi sa ostalim pozvanim igracima.Nisu valjda bogom dani razni Race Petrovici,Fejse,Tosici,Tomovici,Mitrovici,kojima je zagarantovan poziv,bez obzira dal igraju u svojim klubovima ili ne.Dok ste te na celu saveza ti Savo i Tole,nema pomoci nasoj reprezentaciji.Upravo ti ne bi smeo da se javljas jer dok si bio igrac,nakupio si minimum 60 meceva,koja nisi nikako zasluzio i to zahvaljujuci selektoru Sestku,koji te je zvao a da nisi zasluzivao da budes ni medju 50 igraca.

    0
    0
    Odgovori
  4. U Japanu bi se posle ovakvih katastrofa u reprezentaciji poubijali a ti imas smelosti da se javljas djubre jedno lopovsko.

    0
    0
    Odgovori
  5. Savo sta bi sa tvojom ostavkom i circicevom koju ste najavljivali posle poraza strasne“ceske“.to pokazuje ko je licrmeran.nevredi ni polemisati s tobom.BRUKO jedna.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ma nije se dečko ubacio u Savnu menadžersku agenciju i odmah napolje. Zato je dobar Kumanu. Ova cepanica -Savo sada radi ono što nije uspelo Radomiru Antiću, prodaje reprezentativce preko svoje agencije.

    0
    0
    Odgovori
  7. Svi smo svesni kakav nam je savez, nema potrebe da se ta priča ponavlja. Pogledajmo malo i drugu stranu medalje. Kakve partije pružaju naši reprezentativci za svoje klubove, a kakve kad dođu da igraju za reprezentaciju. Nigde želje, duel igre, trčanja… Svi gledaju da se sačuvaju što je više moguće. Status reprezentativca im je bitan zbog cene na tržištu. Savršen primer za to je pomenuti Tadić, čovek je neprepoznatljiv kad dođe u reprezentaciju.
    Ne znam više šta mi kao narod hoćemo. Kad mladi naprave rezultat svi pričamo kako ih treba odmah u A tim. Kad se pozovu u A tim, onda krene priča zašto „prekaljeni asovi“ nisu pozvani. Rezultat svakako nemamo, igru nemamo, želju za pobedom nemamo… Hajde onda da pustimo te mlade nek bar pokažu želju i borbenost.

    0
    0
    Odgovori
  8. Nemate vi pojma sta pisete,. Ako je Savo ovo rekao imao je pravo od reci do reci. Po evropi se lome u repki manekeni, dok se ne prodje kroz10 filtera niko nije siguran i kraj. Kome odgovara ok. kome ne, cao

    0
    0
    Odgovori
    • Sta je bre imao pravo?!?! Prvi je pljuvao Toleta!!! A ovaj ga je „kupio“ foteljom?! Mrtvom funkcijom u raspalom savezu!!! Savo obraza nema, i nema pravo da popuje bilo kome jer njegova rec nema vise tezinu!!!

      0
      0
      Odgovori
  9. Gde moze da se pogleda snimak Savine izjave….? Sumnjivo mi je da je on sve ovo rekao….malo mi je ne nacitan da sve ovo sam kaze, nakitili ste malo…..

    0
    0
    Odgovori
  10. Savo, ti si najveci poltron koji se ikada pojavio u srbskom fudbalu,idi pevaj po kafanama,putuj IGUMANE, iz srbkog fudbala

    0
    0
    Odgovori
  11. kritikuje ga jedna bukva, igracina koja je morala da odigra po bilo koju cenu najvise utakmica u repki. Mars iz saveza i ti i Tole

    0
    0
    Odgovori
  12. Ja ne znam stvarno kako te savo nije sramota. Pa citiraj sam sebe sta si rekao:Kao što je i ceo intervju licemeran jer ga je dao tek pošto se nije našao na spisku. Zašto sve to nije rekao pre? Pa kako da da intervju prije nego sto se nije nasao na spisku, Pa ko ce to dati intervju prije spiska. A i momak je milion posto u pravu. Dok god je takvih licemerja u savezu, u selektoru, u tzv. direktorima reprezentacija nema nam spasa. Pa tadic je vec par godina jedan od najboljih u engleskoj kao kreator igre, a nama ne valja. Pa zar u reprezentacijama ne trebaju da igraju trenutno najbolji igraci koje imamo.

    0
    0
    Odgovori
  13. Samo ti neee!!! Tivsi prvi pljuvao po Toletu a rezultati govore vise od hiljadu reci. Aj ti obilazi kafane to ti ide najbolje

    0
    0
    Odgovori
  14. Gresis Savo. Reprezentaciji takvi kao Tadic su potrebni a takvi kao sto si ti nisu. Prvo si pljuvao Karadzica a sada ne. Pa ko je tu licemeran. Tadic sigurno nije !

    0
    0
    Odgovori
    • Citam komentare,pa Savo bilo bi dobro da i ti procitas i odes zajedno sa Toletom. Bravo Tadicu svaka ti cast,bilo je krajnje vreme da neko kaze pravu istinu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter