3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA RASPRODAJA U PARTIZANU? Španci žele da pazare u Humskoj

Objavljeno: 21.03.16 u 10:17

Posle samo nekoliko odigranih kola u prolećnom delu Superlige Srbije već stižu interesovanja za fudbalere Partizana i najjačih evropskih prvenstava.

Partizan već godinama unazad predstavlja magnet za najveće svetske klubove zbog svoje omladinske škole koja redovno izbacuje veliki broj talenata, pa ništa drugačije nije ni ove godine. Interesovanja nikada ne manjka, tefteri skauta su uvek puni imenima crno-bele dece, a nova dva imena su Miroslav Bogosavac i Strahinja Bošnjak.

Bogosavac je ove zime od dolaska Ivana Tomića pronašao svoje mesto u startnoj postavi na levom boku i evidentno je zaslužio pažnju stranih skauta svojim partijama. Možda i najbolju ovog proleća prikazao je sinoć u pobedi Partizana nad Čukaričkim.

Strahinja Bošnjak je kapiten kadetske reprezentacije Srbije i predstavlja veliki zalog za budućnost srpskog fudbala. Interesovanje za ova dva fudbalera je potvrdio i poznati menadžer Zoran Stojadinović.

– Zbog diskrecije posla, za sada ne mogu da otkrivam detalje. Istakli su da je Liverpul napravio pravi posao sa Zvezdom, pa će u budućnosti i oni biti jaki konkurenti na našem tržištu – izjavio je Stojadinović.

Ipak, ‘Sport’ je preneo da su u pitanju dva velikana španskog fudbala, Sevilja i Valensija, a naredni period će pokazati kakav je stav Partizana po tom pitanju.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter