2
Evrokupovi

FOTO: UEFA

UEFA DONELA ODLUKU: Evo kolika je kazna za veličanje Putina

Objavljeno: 18.03.16 u 11:37

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je fudbalera moskovske Lokomotive Dimitrija Tarasova zbog majice sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina.

Tarasov je posle utakmice sa Fenerbahčeom u Istanbulu, u Ligi Evrope, skinuo dres i ostao u majici sa Putinovim likom i natpisom „Najljubazniji predsednik“, tako da je Disciplinska komisija odlučila je kazni ruskog fudbalera sa 5 hiljada evra.

UEFA koja se oštro bori protiv uplitanja politike u sport bila je znatno blaža prema Tarasovu od njegovog kluba, koji ga je zbog tog poteza kaznio sa 300.000 evra.

 

0
0

2 Komentara

  1. Zbog takvih ispada ili divljanja navijaca, paljenja baklji, ili skandiranja kosovo je srbija, krim rusija…da ne nabrajam…citav istocni blok, da nepricam o nama isto koliko smo platili toj uefi i fifi masnih milijardi eura i sto se na taj nacin bore da oduzmu bodove, zabrane igranje na domacem stadionu, igranje pred praznim tribinama a bas me zanima po kakvon kriterijumu kaznjavaju ove zapadnjake i dali ce biti jucerasnja utakmica liverpula i junajteda kaznjena ikako zbog divljanja navijaca, organizacije..bla bla bla??? I onda kazu kako se bore kod nas protiv huligana, infrastrukture, organizacije, prodanih utakmica… Dokaz da lopov lopova stiti!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter