6
Fudbal

ĆURČIĆ ODABRAO: Oni napadaju Poljsku i Estoniju (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 18.03.16 u 12:25

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Poljske i Estonije.

Na spisku se nalaze debitanti Aleksandar Pantić, Nemanja Maksimović, Marko Grujić i Nikola Stojiljković.

Prvobitno su bili pozvani i Sergej Milinković-Savić i Ljubomir Fejsa, ali su otkazali nastup zbog povreda.

Na spisku su i povratnici u nacionalni tim Slobodan Rajković, Darko Brašanac i Filip Đuričić.

Ćurčić je pozvao 23 fudbalera:

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Predrag Rajković (Makabi, Tel Aviv), Marko Dmitrovic (Alkorkon).

Odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Aleksandar Pantić (Eibar), Nikola Maksimović (Torino), Uroš Spajić (Tuluz), Slobodan Rajković (Darmštat), Miloš Kosanović (Standard), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Filip Mladenović (Keln).

Srednji red: Nemanja Matić (Čelsi), Luka Milivojević (Olimpijakos), Nemanja Maksimović (Astana), Marko Grujić (Crvena zvezda), Darko Brašanac (Partizan), Filip Đuričić (Anderleht), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Adem Ljajić (Inter), Filip Kostić (Štutgart).

Napad: Aleksandar Mitrović (Njukasl), Miralem Sulejmani (Jang Bojs), Nikola Stojiljković (Braga).

Srbija se sa Poljskom sastaje 23. marta u Poznanju, a šest dana kasnije igra sa Estonijom u Talinu.

0
0

6 Komentara

    • slazem se za tadica, trebalo je da bude tu nebitno na njegovu promenjljivu formu, katai, nemoj da se lazemo, moze da dominira u nasoj ligi, za vise nije, golmane nikad nekomentarisem (svaki golman kiksa), skuletic ulazi po 5-10 minuta u rusiji, nije uopste klasa, mogao je u partizanu da se nadaje golova u tada jadnoj ligi, sa paklerima kakve je igrao …………… a lazar markovic, decko koji obecav? pa dokle vise obecava? on ce biti talenat do 28-e godine a nikad nece eksplodirati taj njegov talenat, samo zato sto nema zivota, zelje, „balls“…………..

      0
      0
      Odgovori
      • Ako Katai dominira u nasoj ligi a nije na spisku,sta tek trazi Brasanac u reprezentaciji?Niti dominira a u reprezentaciji su vec na tom mestu Matic i Milivojevic,koji su klase za njega i igraju standarno LS.Takodje,Tadic je izmislio fudbal za mnoge koji su ovde na spisku i nema ga a tu je Mitrovic,koji decko nema pojma,vise ne igra,nego sto igra a gol daje na svaka 3 meseca.

        0
        0
        Odgovori
  1. spisak je smesan kao i uvek, mada bolje da proba nove igrace, nego ove sto su kao imena, a ne igraju nista. U svakom slucaju ako neko igra kladionicu kec na Poljsku je siguran, sa raznim kombinacijama, ko zeli da pojaca kvotu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Smehotres!Kahriman,golman broj jedan trenutno!Na spisku ima igraca koji bi mogli nesto da urade al naravno prvih 11 ce biti pogresno i eto nama nove blamaze!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter