0
Fudbal

VREMEPLOV: Dan kada je Old Traford aplaudirao pravom Ronaldu iako je izbacio Junajted (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.16 u 23:55

U sezoni 2002/03 Ligu šampiona osvojio je Milan i to posle penal serije u duelu sa Juventusom pošto je posle 120 minuta igre bilo 0:0.

Jedna od utakmica koja će ostati zauvek upamćena je ona koju su na Old Trafordu odigrali Mančester Junajted i Real u okviru četvrtfinala Lige šampiona. Madriđani su u Englesku doneli dva gola prednosti posle pobede od 3:1 na Santjago Bernabeu.

Iako su „đavoli“ u revanšu pobedili sa 4:3 ni u jednom trenutku nisu bili blizu tome da ugroze Real odnosno tim iz Madrida je i u Mančesteru vodio sa 1:0, 2:1 i 3:2, a sva tri gola za španski tim postigao je Brazilac Ronaldo i to u 12, 50. i 59. minutu. Kada je Visente del Boske odlučio da igrača koji je imao nadimak „Fenomen“ izvede iz igre svih 66.708 geldalaca ga je ispratilo aplauzima.


(Izvor: Youtube/GugaTV)

Koliki god bio rivalitet među nekim klubovima majstori su uvek bili prepoznati na pravi način te su im čak i protivnički navijači odavali počast.

Bio je Ronaldo strelac i u prvom meču polufinala protiv Juventusa kada je Real u Madridu pobedio sa 2:1, ali je klub iz Torina u revanšu trijumfovao sa 3:1 golovima Trezegea, Del Pjera i Nedveda pa se tako plasirao u spomenuto finale sa Milanom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter