0
Evrokupovi

VAN GAL: Hoću 2:0, ne 3:0!

Objavljeno: 16.03.16 u 20:54

Trener Mančester Junajteda rekao je da bi bio zadovoljan i kada bi njegov tim sa 2:0 pobedio Liverpul u 90 minuta meča.

Liverpul je u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope trijumfovao sa 2:0. Mančester Junajtedu je potrebna pobeda od 3:0 kako bi prošli dalje. Ipak, trener Junajteda priželjkuje 2:0.

– Moramo samo da razmišljamo kako ih pobeđujemo, i moramo pobediti sa 2:0, ne 3:0, rekao je holandski stručnjak na konferenciji za medije, da bi zatim pojasnio:

– Treći gol možemo dati i u produžetku… ali regularni deo moramo dobiti sa 2:0. Što nije nemoguće, možemo rano dati golove. O tome i razmišljamo, ne o odbrani.

Iako zvuči logično, Van Gal je verovatno zaboravio da bi njegovom timu, ukoliko bi Liverpul postigao jedan gol, bila potrebna čak četiri.

Klop je, sa druge strane, optimista:

– Ovaj susret je jedna od najboljih stvari kad je vođenje Liveprula u pitanju. Imamo rezultat, ali želimo zaboravimo na to i igramo fudbal. Biće teško, ali znamo šta treba da radimo, završio je nemački strateg pred 195. okršaj dva velika tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter