9
Domaći fudbal

SEĆANJA: Na današnji dan je Prosinečki dao gol Partizanu „sa Autokomande“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.16 u 11:15

Bilo je to tačno pre 26 godina u 86. „večito derbiju“ igranom na stadionu JNA.

Crvena zvezda je tada slavila sa 2:0, a junak utakmice bio je Robert Prosinečki koji je postigao evrogol. On je u 19. minutu sa skoro 30 metara pravom „bombom“ savladao nemoćnog Gorana Pandurovića. To je jedan od najlepših golova postignutih na „večitom derbiju“, a za njega navijači Crvene zvezde kažu da je postignut sa Autokomande.

O tom golu je za vreme vođenja Crvene zvezde sa klupe govorio Robert Prosinečki.

– Navijači Crvene zvezde su taj gol proglasili da je postignut sa Autokomande, jer je bio postignut sa više od 30 metara. Veoma mi je drag – rekao je Robert Prosinečki.

(Izvor: YouTube/Moja Crvena Zvezda)

0
0

9 Komentara

  1. Lep gol! Medjutim, kaze ispod videa : (Izvor: YouTube/Moja Crvena Zvezda)
    To nema veze ni sa Moja Zvezda ni YouTube! Vlasnik ovog snimka je RTS, a vi ga svi pokradoste.

    0
    0
    Odgovori
  2. Daj glodari opet kukate pa uvek smo vas razbili,uvek smo bili bolji klub od vas u bivsij Jugi vi ste bili od velike cetvorke cetvrti Dinamo treci Hajduk drugi i zna se velikan Srpskog i Jugoslovenskog kluba uvek prva,jedina i prava svetlost Srpskog fudbala i u Evropi vi ste samo petarde popusili,nikad neku zapazenu ulogu niste imali samo se lozite sada sto vam Tole namestao te titule,inace veliki klub vi nikad niste bili,koliko ste titula imali u bivsoj Jugi i kup Jugoslavije naravno,prelistajte malo,ako mi kazete da je to bilo pre,pa videli smo do sada dok vam Tole namestao dokle nam je stigao fudbal na najnize grane,ali promenice se to opet se najveci klub na Balkanu propudio jel izgleda jedino Zvezda moze da popedi nekog u grupi lige samoiona vi nikad necete u to mogu da se opkladim sa svakim glodarom,a Zvezda ce odma prvi put kad udje pobedjivati,zapamtite ove reci !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Alo, pustite komplekse sada… Mozete ga mrzeti, ali bio je paklen igrac! I da, bio sam na tekmi kada vam je dao gol sa Autokomande…vrhunski!

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto lupate negativne, pa samo sam pitao misevi…Ali posto nema odgovora, haj’mo da mrzimo, u tome smo neprikosnoveni… TUGA…

      0
      0
      Odgovori
  4. Na danasnji da je Prosinecki bas na onoj prvoj slici izgubio od Partizana 2:0 u polufinalu kupa 2011 godine. Mogli ste i to navesti,ako nije problem?

    0
    0
    Odgovori
    • Ali ovo je napredna Srbija gde se velicaju samo ciganski igraci…mogli su i da naglase da mu je keva iz Cacka i da je pomagao domoljubski rat

      0
      0
      Odgovori
      • Pa koga da velicamo? Sta ste urdili danas pfotiv Spartaka? Celo poluvreme sa igracem vise…Sudija vam pomogne i opet truba…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter