0
Evropske lige

NEJMAR: Ne vidim sebe u drugom klubu, samo u Barseloni

Objavljeno: 16.03.16 u 16:23

Fudbaler Barselone Brazilac Nejmar rekao je da ima nameru dugo da ostane u klubu, uprkos tome što već nekoliko meseci nije dogovorio produžetak ugovora.

Zastoj u pregovorima žele da iskoriste platežno moćni Mančester Siti i Real Madrid i u velikom transferu ga privole u svoj tim.

– Važna stvar u fudbalu je da imaš dobre saigrače, a u Barseloni su najbolji. Veoma sam srećan ovde, osećam se kao kod kuće. Ne vidim sebe kako napuštam Barselonu u skorijem periodu, rekao je Nejmar za brazilski Globo.

Nejmar ističe zadovoljsto što u napadu sarađuje sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom. Zajedno su ove sezone, do sada, postigli 103 gola.

– Obojica su moji veliki prijatelji, iako više vremena provodim sa Mesijem. Uvek se odlično zabavljamo, na terenu i van njega. Definitivno smo neverovatan trio, zaključio je Nejmar.

Nejmar je 2013. godine došao u Barselonu iz Santosa, a postigao je 79 golova na 128 utakmica.

Sa Kataloncima je osvojio titulu u Primeri, Ligu šampiona, Kup kralja, Superkup Španije, UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter