3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KUP SRBIJE: Tomić ne odustaje, varka iz Humske (SASTAVI)

Objavljeno: 16.03.16 u 17:36

Fudbaleri Partizana večeras od 18 sati ugostiće na svom stadionu subotički Spartak u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Postojale su najave da bi u ovom meču šansu mogao da dobije Valeri Božinov i to umesto povređenog Nemanje Mihajlovića, međutim krilni napadač Partizana naprasno se oporavio pa se našao među startnih 11 za duel sa Subotičanima, a Bugarin će i ovaj meč početi na klupi za rezerve. To ujedno znači da će i danas kapiten Saša da igra „lažnu devetku“ odnosno biće u samom špicu napada, a po krilima će uz Mihajlovića dejstvovati Alen Stevanović.

Ipak najava da bi moglo da dođe do promene na golu je ostvarena pošto je Filip Kljajić zamenio bolesnog Bojana Šaranova. Takođe, pričalo se da bi Sedrik Gogua mogao da preskoči današnji duel, ali se i on našao u timu Ivana Tomića.

Trener Spartaka Rus Andrej Černišov na teren je izveo najbolji tim koji ima na raspolaganju u ovom trenutku što je i logično kada se zna da je u pitanju utakmica polufinala Kupa.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Partizan – Spartak (18.00h)

Stadion: Partizana
Sudija: Milan Ilić (Ćuprija)

Partizan: Kljajić, Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Jevtović, Brašanac, Kosović, Mihajlović, A. Stevanović, Ilić

Spartak: Mirković, Jočić, Kovačević, Torbica, Mrkela, Milošević, Novaković, Milić, Antonić, Šljivić, Tumbasević.

[/stextbox]

0
0

3 Komentara

  1. Ovo je sramota sta i kako sudija sudi.Partizan pojma nema i citavo poluvreme nije uputio sut na gol Spartaka.Dodelio je zuti karton igracu Spartaka a da nije ni video prekrsaj jer je bio ledjima okrenut nego je reagovao na jauk Mihajlovica a sada jos perfidnije iskljucio igraca iz Subotice.Strasno je koliko se pomaze ovom partizanu,koji prosto nema nikakv kvalitet a igra bez klasicnog spica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milan Ilic je pokrao Radnicki iz Kragujevca u duelu sa partizanom tad nije svirao penal za Radnicki iako je Branko Ilic igrao rukom u svom 16-estercu. Ta utakmica je igrana u Humskoj, penal nije sviran u 87 minutu i na taj nacin partizan je osvojio tri boda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter