0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSPERIMENT: Hoće li Božinov dobiti novu ulogu u timu?

Objavljeno: 16.03.16 u 00:34

Partizan danas od 18 časova dočekuje Spartak u Kupu Srbije, a Ivan Tomić bi mogao da ima kadrovskih problema.

Mladi stručnjak je istakao da su i dalje pod znakom pitanja centralni defanzivac Sedrik Gogua i krilni napadač Nemanja Mihajlović. Zbog toga se sada postavlja pitanje u kom sastavu i sa kakvom postavkom će igrati Partizan protiv Spartaka.

Poslednje tri utakmice Ivan Tomić forsira formaciju bez klasičnog napadača, gde je Saša Ilić kao svojevremeno u Barseloni Fabregas „lažna“ devetka. To se dokazalo kao dobar potez, pošto su crno-beli slavili sva tri puta. Ipak, tada su taj najofanzivniji deo tima činili Alen Stevanović, Nemanja Mihajlović i Saša Ilić. Međutim, Mihajlovića najverovatnije neće biti u timu zbog povrede.

Ipak, to neće pomeriti kapitena Ilića iz „napada“. Najverovatnije šansu umesto Mihajlovića će dobiti nezadovoljni Valeri Božinov, ali neće igrati na poziciji centarfora, već će se premestiti na bok. Videćemo da li će Ivan Tomić eksperimentisati i da li će to doneti novi dobar rezultat za „parni valjak“…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter