0
Fudbal

ORLIĆI RAZBILI JERMENE: Kosanovićeva četa spakovala četiri komada (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.16 u 17:26

Reprezentacija Srbije do 18 godina (1998.) ubedljivo je savladala vršnjake iz Jermenije u prvoj od dve prijateljske utakmice u Jerevanu. Izabranici Milana Kosanovića su odličnom igrom u drugom poluvremenu dokazali razliku u klasi koja je mogla da bude izražena i ubedljivijim rezultatom.

„Orlići“ su poveli u 25. minutu nakon dobre akcije kompletnog veznog reda i precizne realizacije Uroša Račića koji je postigao prvenac u nacionalnom timu. Već u sledećem napadu, domaćin je izjednačio preko Erika Petrosjana koji je iskoristio nepažnju naše odbrane, pobegao po levoj strani i lobovao Marka Ilića za 1:1. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku susreta apsolutna dominacija Srbije. Čim je ušao u igru, mrežu je zatresao Igor Zlatanović, nakon kornera sa leve strane, a u 52. minutu Mehmedović je realizovao najstrožu kaznu i pogotkom proslavio ,,punoletstvo“. Prethodno je oboren Damjan Gojkov posle dobre akcije po desnoj strani.

Imala je Srbija još prilika, mogao je da se proslavi Sava Petrov koji je propustio tri odlične prilike, a u samom finišu meča u strelce se još jednom upisao Igor Zlatanović, ponovo nakon kornera, ali sada sa desne strane.

Revanš duel istih rivala u Jerevanu će se odigrati u četvrtak, 17. marta od 12 sati po srpskom vremenu (15 po lokalnom).

(Youtube/All football goals)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Strelci: 0:1 – Uroš Račić u 25, 1:1 – Erik Petrosjan u 26, 1:2 – Igor Zlatanović u 46, 1:3 – Zehrudin Mehmedović u 52. (iz jedanaesterca), 1:4 – Igor Zlatanović u 90.minutu. Sportski centar FS Jermenije. Gledalaca: 200. Sudija: Gevorg Jegojan (Jermenija). Pomoćnici: Armen Hačaturjan i Hačatur Hovanesjan (Jermenija). Žuti kartoni: Emeksuzjan, Arman Hačatrijan (Jermenija), Mašović, Stevanović (Srbija).

Jermenija: Grigorjan – Artur Hačatrijan, Sargsijan, Manukjan, Emeksuzjan – Harutjunjan, Avagjan, Galstijan, Movsisjan – Petrosjan, Nadirjan. Igrali su još: Muradjan, Sadojan, Grigorjan, Karapetjan, Arman Hačatrijan, Mkrtčjan, Kazarjan, Spertsjan. Selektor: Aram Voskanjan.

Srbija: Ilić – Cucin (od 60. Radić), Dinga, Mašović (od 60. Damjanac), Dukić (od 69. Stevanović) – Nišić, Gojkov, Račić (od 69. Mesarović), Milić (od 46. Zlatanović), Mehmedović (od 60. Kukolj) – Petrov. Selektor: Milan Kosanović.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter