0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI UBEDLJIV U PRIJATELJSKOJ: Četiri klipa u točkove Lokomotive

Objavljeno: 12.03.16 u 16:07

Fudbalski klub Čukarički je u prijateljskom meču protiv Lokomotive (zonska liga Beograd) odigranom danas slavio pobedu od 4:0 (2:0).

Golove za tim sa Banovog brda postigli su Petar Bojić u 2, Obeng Regan u 27, Nebojša Savić (autogol) u 58. i Nikola Janković u 74. minutu.

Utakmica je odigrana pred stotinak navijača na stadionu BASK-a. Šef stručnog štaba Čukaričkog Milan Lešnjak opredelio se za potpuno drugačije sastave u prvom i drugom poluvremenu, tako da su za Čukarički u prvih 45.
minuta igrali Stevanović, Stojković, Živković, Đurić, Ostojić, Srnić, Regan, Knežević, Pavlović, Matić i Bojić, dok su u drugih 45. minuta na terenu bili Petrić, Bašanović, N. Janković, Šapić, Mašović, Lagator, I.
Jovanović, Mandić, S. Jovanović, Mirosavljević i Radonjić.

– Ovaj meč mi je pokazao da ima stvari koje idu nabolje, ali su tu i određeni nedostaci koje ćemo morati da otklonimo u što kraćem periodu. Zadovoljan sam što se tiče zalaganja igrača. Tu zaista nemam zamerki, ali
ima nekih principa u igri koje ćemo morati da popravimo, kazao je posle meča Lešnjak.

Utakmica protiv Lokomotive zakazana je pre nekoliko dana, kada je postalo izvesno da će meč 26. kola koji je Čukarički trebalo da odigra protiv Mladosti u Lučanima biti odložen zbog poplava.

– Bilo je priče da će se ta utakmica možda odigrati u utorak ili sredu sledeće nedelje. U kontaktu smo sa Superligom, kao i sa rukovodstvom Mladosti. Razgovarao sam danas sa trenerom ekipe iz Lučana Neškom
Milovanovićem koji mi je rekao da je teren pod vodom i da će biti vrlo teško igrati na njemu za nekoliko dana, naročito ako padavine budu jačeg inteziteta kako je najavljeno. Verujem da ćemo konačnu informaciju imati
sutra uveče, rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter