0
Evropske lige

ZVANIČNO: Meklaren otišao, Benitez došao

Objavljeno: 11.03.16 u 15:49

Samo nekoliko sati nakon što je saopšteno da Stiv Meklaren više nije menadžer Njukasla klub se oglasio novim saopštenjem odnosno potvrdio je da će ekipu preuzeti Rafael Benitez.

Španski stručnjak je sa klubom sa severa Engleske potpisao trogodišnji ugovor, a sa sobom je doveo i kompletan stručni štab koji mu je pomgaoa u klubovima koje je ranije vodio.

– Zadovoljstvo mi je da potvrdim da sam novi trener legendarnog engleskog kluba. Pred svima nama je veliki izazov da sačuvamo klub u Premijer ligi. Moraćemo svi zajedno da radimo na tom zadatku jer svi imamo isti cilj. Zbog toga tražim podršku od svih koji vole Njukasl. Lično, drago mi je da sam se vratio u premijer ligu jer samo ponovo bliže svom domu i porodici, rekao je Benitez prilikom predstavljanja.

Benitez je tokom karijere između ostalih vodio valensiju, Liverpul, Real Madrid i Napoli.

Podsećamo da je jedan od stručnjaka koji se spominjao kao mogući naslednik Meklarena i bivši selektor Srbije Radomir Antić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter