0
Evropske lige

REKONSTRUKCIJA U NAPADU MILANA: Ubojiti napadač italijanske krvi i Ben Arfa za neke bolje dane

Objavljeno: 11.03.16 u 21:06

Milan prati nekolicinu italijanskih napadača, a pokušaće da u svoje redove dovede i fudbalera Nice Hatema Ben Arfu.

Sa izuzetkom Karlosa Bake, većina napadača „rosonera“ nije posebno oduševila ove sezone te bi lako mogli da budu zamenjeni narednog leta.

Broj kandidata koji bi mogli da ih smene je veliki, ali čini se da je prioritet napdač italijanske krvi.

Sudeći po izveštajima „Kalčomerkata“, „Rosoneri“ su „bacili oko“ na napadača Sautemptona Gracijana Pelea, kao i ofanzivce Đenove i Sasuola Leonarda Pavoletija i Domenika Berardija. Dolazak Berardija bi ipak zavisio od eventualnog dolaska trenera Euzebija Di Frančeska na klupu Milana sledeće sezone.

Ukoliko bi klub na kraju odustao od italijanskih napadača, postoje razne alternative.

Mnogi sanjaju povratak Zlatana Ibrahimovića čiji ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju sezone. Iako je takav rasplet događaja malo verovatan, nedavne priče o tome da će porodica odrediti sudbinu švedskog napadača „podgrejale“ su nade navijača „rosonera“.

I na kraju, Milan planira da podršku svojim napadačima da u vidu jednog ofanzivnog veznog fudbalera, a čini se da je Ben Arfa za sada najozbiljniji kandidat.

Igrač je navodno i sam rekao kako mu ne bi smetalo da od naredne sezone nosi dres italijanskog velikana, te je odbio nekoliko ponuda iz Kine kako bi ostao otvoren za tu mogućnost.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter