15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIŠESTRUKA PRIMANJA: Vazura otkrio koliko zarađuje u Partizanu

Objavljeno: 10.03.16 u 17:16

Generalni direktor Partizana reagovao je na pisanje pojedinih medija i u javnost izašao sa konkretnim ciframa.

Tokom dana pojavile su se priče da Miloš Vazura sam sebi daje premije, te da ima ogromna primanja i pored toga što mnogi zaposleni u klubu i Sportskom centru ‘Teleoptik’ kasne sa dobijanjem svojih plata.

– Ugovorom je precizirano da imam premije, ali je Upravni odbor doneo odluku da nagrade imaju samo igrači i stručni štab, pa mi taj novac ne pripada. Imam platu od 138.000 dinara, plus 4.000 evra koje mi je dao Upravni odbor, što je duplo manje nego što su dobijali neki drugi funkcioneri. Zarade u klubu kad smo mi došli su kasnile i prva četiri meseca sam radio bez dinara nadoknade – rekao je Vazura, a prenosi ‘Mondo’.

On je dodao da nema lično obezbeđenje, ali da je na stadionu Partizana poslednjih dana pojačana bezbednost.

– Obezbeđenje je pojačano jer su tako procenile nadležne službe koje se bave tim stvarima. To nema nikakve veze sa mnom, jer oni ne čuvaju mene, već imovinu kluba. Lično obezbeđenje nemam niti ću ga ikad imati. Imam samo vozača, pa neko možda misli da mi je on telohranitelj, a nije – objasnio je generalni direktor Partizana.

0
0

15 Komentara

  1. Znam da igraci nisu dobili ni dinar od zasluzenog plasmana u ligu evrope i za povede u ligi evrope..( a premije UEFAe za to su ogromne) Eto gde odlaze pare..a deca partizana s prs’ u nos sto bi se reklo..

    0
    0
    Odgovori
  2. Strasno je sto oni koji su stvarali klub, sportski radnici i ostalo osoblje danas zive od skromnih penzijica, a ovaj nesit od 29 godina umesto da bude bogu zahvalan i ponizan, on bahato prkosi zdravom razumu

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovi podaci su šokantni. Razumem da fudbaleri i zreneri imaju velika primanja, ali rukovodioci i službenici da uzimaju toliki novac je ravno kriminalu.Koja je razlika izmedju javnih preduzeća i fudbalskih klubova. Upravnici klinika i bolnica imaju manja primanja.Dosta mu je onih 138. hiljada za platu.Zar još nešto treba pa da se obavi privatizacija. Premijer kaže …deset puta više dobija Zvezda od Partizana… Od kojeg iznosa deset outa više? Zar se tako razbacuju državne ? Za Vazure. Vućeliće i njima slične u Zvezdi. Bujice odnose sirotinji ono malo imovine, a ovaj buldog kaže da ima samo 65o. ooo din mesečno. Koliki prihod ostvaruje Partizan Udovičiću uradi nešto.

    0
    0
    Odgovori
  4. Covek je zasluzio svaki dinar. Licemeri jedni nije vam smetao sto je Dulo zaradjivao po dvadeset, trideset hiljada evra mesecno, a smeta vam ovaj mladic. Svi u borbu protiv dervisa i sipkasa, sve za Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovaj covek da istra vredi ne bi ga stranka poslala u Partizan, vec u svoj klub, koji finansiraju. A to sto sa ovolikom platom covek ima vozaca, to samo pokazuje u kakvoj drzavi zivimo.

    0
    0
    Odgovori
  6. Jadan covek nema položeno pa mora da ga neko drugi vozi c c c kakvi zli jezici postoje. A vozač mu je verovatno neko iz familije.

    0
    1
    Odgovori
  7. Siroko,onda mozemo misliti kolike su plate u NK partizai..sve dok SNS ubacuje pare iz bankomata u mali klub ova zemlja ce propadati

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter