0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVO JEDINSTVO: ‘Osećamo Grobare i kada nisu tu!’

Objavljeno: 10.03.16 u 13:53

Uoči utakmice protiv Voždovca sa novinarima u Sportskom centru ‘Zemunelo’ razgovarali su fudbaleri Partizana Marko Jevtović i golman Bojan Šaranov.

Partizan će u subotu od 15 časova dočekati Voždovac na svom stadionu, ali bez prisustva publike zbog kazne koju klub iz Humske trpi još od 150. ‘večitog’ derbija.

Crno-beli će biti i oslabljeni jer će u narednih šest nedelja sa terena odsustvovati zimsko pojačanje Everton Luiz, a njega će kao i u Nišu, u sredini terena zameniti Marko Jevtović.

– Mi kao Partizan ne gledamo ko je sa druge strane. Igramo našu igru i reba da u delo sprovedemo ono što radimo i vežbamo – uveren je u uspeh Marko Jevtović.

– Na poslednje dve utakmice pokazali smo veliku energiju i zajedništvo. Neprijatno smo iznenađeni protiv OFK Beograda, protiv Zvezde smo pružili jako dobru partiju, ali bilo je šta je bilo. Imali smo potom dve zahtevne utakmice protiv Radničkog iz Niša koje smo izneli na pravi način. Pokazali smo veliku energiju i to je najpozitivnije iz tih mečeva – rekao je zadnji vezni Partizana.

Uverava da je fizički spreman za sve napore jer je individualno radio da bi bio spreman kada dočeka svoju šansu. Nadovezao se i na izjavu Saše Ilića da je Nenad Marinković najvažniji igrač u redovima Voždovca.

– Marinko je glavni šraf u Voždovcu. Ali, mi treba prvenstveno da gledamo sebe, moramo da u delo sprovedemo ono što radimo i sve će biti u redu – poručio je Jevtović i osvrnuo se na činjenicu da će stadion u Humskoj ponovo biti sablasno prazan:

– Nije prijatno igrati bez navijača, ali osećamo njihovu podršku i kada nisu tu. Kada se nosi crno-beli dres motivacija mora da postoji samom tom činjenicom – zaključio je Marko Jevtović.

Golman Bojan Šaranov bio je nešto kraći, ali je rekao suštinu.

– Moramo da potvrdimo dobre igre iz prethodnih mečeva i verujem da ćemo uspeti da slavimo i protiv Voždovca – izjavio je golman crno-belih.

Protiv Radničkog u Nišu je, pored Saše Ilića bio najbolji pojedinac Partizana na terenu ‘Čaira’. On samo kaže da mu je to posao.

– Namestilo se da dobro odradim posao. Golman u Partizanu nema puno posla na utakmicama, tako da moraš da budeš koncentrisan za te dve lopte. Sa timom raste i moje samopouzdanje. Na dobrom smo putu, da nastavimo ovako i nema opuštanja. Pobede podižu ekipu, nama je trebalo nešto ovako ali nije dovoljno moramo da imamo kontinuitet – istakao je Bojan Šaranov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter