1
Domaći fudbal

DRAGAN ĐURIĆ: Vazura ne bi smeo da ima više od 35 hiljada dinara!

Objavljeno: 10.03.16 u 22:35

Bivši predsednik Partizana prosto je šokiran saznanjem koliku platu ima generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Dragan Đurić je u razgovoru za Novosti istakao da u vreme njegove „vladavine“ niko od čelnika u klubu nije imao veću platu od 1.000 evra.

– U to vreme niko nije imao platu veću od 1.000 evra. Svi znaju da ja nisam dobijao novac za obavljanje predsedničke funkcije, a Grubor koji je tada obavljao posao koji danas Vazura radi je imao 80.000 dinara. Taj čovek je početnik, Grubor je bio bar pet puta bolji. Shodno tome Vazura ne bi smeo da ima preko 35.000 dinara – počeo je priču Đurić.

On je istakao da se sa novim generalnim direktorom Partizana mora pozabaviti država.

– To što Vazura radi je sramno i prešlo je sve mere kriminala, to je nešto čime bi trebalo da se pozabavi Vlada. Direktor EPS je smenjen zbog dva automobila, a ovde se rade mnogo gore stvari. Ti ljudi uništavaju klub i biće sve gore – istakao je Đurić i nastavio:

– Što se čeka sa zakazivanjem Skupštine, pa to su morali da urade najkasnije mesec dana od odlaska prethodnog rukovodstva? Na način koji rade i kako rukovode klubom oštetili su ga za najmanje pet miliona evra.

Generalni direktor Partizana je danas otkrio da kao član uprave kluba prima dve plate u iznosi od skoro pet hiljada evra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter