0
Evropske lige

HAOS U TUZLI: Bivši trener Partizana u nemilosti publike, ali i novinara (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.16 u 19:34

U utakmici četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između tuzlanske Slobode i Sarajeva bilo je vređanja srpskog trenera, tuče navijača, prekida…

Od ove sezone trener Sarajeva je Miodrag Ješić, nekadašnji šef stručnog štaba Partizana. Bilo je problema i na drugim stadionima tokom sezone, a najviše u utakmici četvrtfinala Kupa u Tuzli gde je Sarajevo gostovalo Slobodi.

Domaći navijači dočekali su srpskog stručnjaka sa sočnim psovkama u kojima su se spominjali ‘majka četnička’, pa i ‘Arkan’, na šta je Ješić ostao naizgled miran.

(Izvor: youtube / Portal Radio Sarajevo)

Utakmica je završena rezultatom 2:1, iako je do 85. minutu bilo 2:0 za domaćina, ali je tada tim Miodraga Ješića iz jedanaesterca postigao zlata vredan gol.

Posle meča bilo je i prozivki novinara, pa Ješić sa pojedinima nije želeo da razgovara, dok je drugima poručio da ne budu lokal-patriote, već sportski novinari.

(Izvor: youtube / Portal Radio Sarajevo)

A da navijačima nije bio kriv samo Ješić, već i protivnička publika, bilo je jasno kada su prekinuli meč zbog tuče na atletskoj stazi.

Evo kako je sve to izgledalo:

(Izvor: youtube / Portal Radio Sarajevo)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter