1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV U NEMILOSTI: Bugarin na ‘hlađenju’

Objavljeno: 09.03.16 u 17:12

Napadač Partizana Valeri Božinov ima sve više problema da karijeru vrati na pravi kolosek.

Nakon što ga je Ivan Tomić preselio na klupu odnosno sve manje dobija priliku u Partizanu stigla je vest da na Božinova ne računa ni selektor naših istočnih komšija Ivajlo Petev.

Međutim, razlog „kuršlusa“ nisu slabe partije Božinova već verbalni sukob koji je imao sa selektorom posle utakmica sa Hrvatskom i Azerbejdžanom.

Petev nije zvao Božinova za utakmice protiv Portugalije i Makedonije, a nakon telefonskog kontakta sa selektorom Božinovu je jasno poručeno da ne računa da će igrati za reprezentaciju dok je on na toj funkciji, prenose bugarski mediji.

0
0

1 Komentara

  1. Pa koji napadac igra u Partizanu od kad je tomic seo na klupu? vec dve utakmice zaredom igramo bez napadaca, koju taktiku forsira tomic ,to samo Bog zna. Kad mora Ilic da daje golove sa jos malo 40 godina, sta reci onda za taktiku , nek nam je Bog u pomoci od takvih sveznalica, koji izmisljaju toplu vodu i suvi kvasac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter