1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Stranac kojeg Grobari i dalje vole, sa slomljenom rukom dao je gol u derbiju (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.16 u 23:55

Žulijano Roberto Antonelo ili skraćeno Žuka, jedan od je brazilskih fudbalera koji su u prethodnih desetak godina prodefilovali kroz srpski fudbal, a svakako je jedan od omiljenih navijačima Partizana.

U crno-belom dresu proveo je dve sezone i za to vreme je odigrao 43 utakmice i postigao sedam golova. Za pamćenje je onaj koji je dao u 133. večitom derbiju koji nije trebalo ni da igra.

Naime, neposredno pred duel sa najvećim rivalom Brazilac je doživeo naprsnuće podlaktice, ali je stegao zube i sa gipsom na povređenoj ruci istračao je na teren.

Gosti su golom Burzanovića poveli u 23. minutu, ali samo šest minuta kasnije na asistenciju Zorana Tošića izjednačio je Žuka i ispostaviće se tako postavio konačan rezultat.


(Izvor: Youtube/underPARTIZAN)

Nakon dve odlične sezone u Partizanu usledila je selidba u Primeru odnosno u redove Deportiva za koji je tokom dve sezone zabeležio samo 24 meča i postigao tri gola.

Fudbaler kog je odlikovao razoran udarac 2011. godine se vratio u Brazil odnosno u redove Seare, a karijeru je završio 2014. u Novo Hamburgu. Pre dolaska u Partizan Žuka je promenio brojne klubove u otadžbini među kojima su Internasional, Srisijuma, Marilija, Fluminenze, Botafogo i Gvarani.

0
0

1 Komentara

  1. Zuka i kleo bas su ostavili dubok trag u partizanu tu je i moreira oni su dokaz da moze da se nadje dobar stranac partizan je igrao dva puta ligu sampiona i to je najveci uspeh od 91 god. Za partizan ali mislim da ove god. Kakva god ekipa bila partizan je igrao dobar fudbal u evropi da nije bilo auguzburga bilo bi idealno ali sta je tuje tomic je uzeo vruce gvozdje u ruke trebalo je ratosiljati se suvisnih igraca i tu se dosta uradilo sto se tice dovodjenja fale desetka i napadac i to je to nisu doveli trebalo bi sad da ih obezbede za juni da se nebi trazlo i cekalo nego odmah u uigravanje partizan bi trebao da pikusa da dovede pavlovica iz cukarickog i stojkovuca i jos nekog naseg igraca alen stevanovic nemoze da igra on ima neki problem brasanac ooet nesto stagnira i nije mi jasno zasto lukic ne igra u kontinuitetu sta je problem ima dosta dilema a sve bi se u ovom delu prvenstva trebale razresiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter