3
Domaći fudbal

DEFINITIVNO: Partizan raskinuo sa jednim od najboljih igrača iz jesenjeg dela

Objavljeno: 08.03.16 u 20:36

Tokom zimskog prelaznog roka bilo je i više nego uzbudljivo u Partizanu gde su igrači i dolazili i odlazili, a poslednji među njima od danas definitivno više nije član Partizana.

Kako je klub saopštio na svom internet sajtu Abubakar Oumaru je danas raskinuo ugovor sa Partizanom, koji je trebalo da traje do 2017. godine.

Kamerunac je već otišao u Kinu gde će nastupati za Šenžen sa kojim će da potpiše dvogodišnji ugovor, a debi u novom timu bi trebalo da ima 12. marta kada počinje druga liga Kine.

Oumaru je za Partizan odigrao 13 utakmica i postigao je tri gola u jesenjem delu sezone 2015/16.

Znate li koji bivši fudbaler je najavio povratak u bivši klub?

0
0

3 Komentara

  1. koliko je golova dao u LE??? bio je najbolji igrac LE mislim 2 kola, Partizanu je bio jedan od najboljih, a raskinuli su ugovor jer ne zeli da igra za klub koji prodaje utakmice!!!! A to sto pricaju da je odbijao da igra za partizan i ja bih odbio isto jer n

    0
    0
    Odgovori
  2. JEDAN OD NAJBOJIH IGRACA??? Napadac a dao samo 3 gola na 13 utakmica? Mogu da zamislim sta bi on bio za partizan da je na toliko utakmica dao recimo isto toliko golova…VANZEMALJAC… Uvek ces ostati mali partizan…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter