4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DODATNI PROBLEM: Nije Pavićević jedini koji će da preskoči gostovanje Novom Pazaru

Objavljeno: 07.03.16 u 10:44

Tokom utakmice protiv Jagodine povredio se štoper Crvene zvezde Savo Pavićević i već tada je bilo jasno da će morati na bolovanje.

Koliko dugo će sa terena odsustvovati crnogorski reprezentativac biće poznato tek nakon snimanja koje će biti obavljeno danas.

Ono što se zna je da Miodrag Božović za gostovanje u Novom Pazaru neće moći da računa ni na Srđana Plavšića, igrača koji je na meču sa Jagodincima zamenio Pavićevića.

Omaleni krilni napadač zaradio je žuti karton koji je ujedno značio i suspenziju od jednog meča pa će za tim moći da konkuriše tek u 27. kolu kada na Marakanu stiže subotički Spartak.

0
0

4 Komentara

  1. ma nema problema tu su sudije , samo gazi ha ha ha ha , al ce neko u prvom kolu kvalifikacija da vas odvali bice plakanja ha ha ha ha ha ha

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa to nije nikakav problem kada je teško uvek su tu da priskoče u pomoć i uđu u igru -AV-laž-ĐON, i POTERNICA -SVLA—-čionica, tako da bez sekiracije samo napred u nove pobede i nove rekorde

    0
    0
    Odgovori
      • Ne prijetelju ti zivis u slepilu i ne razlkujes boje vidis samo belu i crvenu a u stvari– umrecemo svi od gladi, jer te lazne pobede kostaju i moraju dobro da se plate, tako da ni navijaci zvezde nece biti izuzeti, i ovo treba da bude fudbalsko prvenstvo u kome igraju svi klubovi a ne prvenstvo u kome ce mafija iz Zvezde da se izivljava nad postenim delom Srbije a ako su vam uzori o postenju i moralu sadasnji funkcioneri Zvezde /izuzetak svim postenim navijacima/pa i biznismeni iz Partizana, onda ovom nasem fudbalu nema leka i spasa, umrece zajedno sa svim postenim i gladnim ljudima iz svete zemlje SRBIJE.Zato bi bilo najbolje da se posteni navijaci i Zvezde i Partizana udruze radi spasenja naseg fudbala i ograde od ovih koji ga sada guraju sve dublje i dublje u ambis

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter