15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVA BORBA NE PRESTAJE: Kako je Pele zamišljao suđenje i ‘blistavi’ Glođović (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.16 u 00:08

Danima posle odigranog ‘večitog’ derbija još uvek se ne stišava bura oko suđenja i grešaka sudijske petorke koje su direktno uticale na ishod tog meča.

U novoj epizodi ‘Partizanovog vesnika’, 19. po redu, najviše prostora posvećeno je, logično, nedavnom ‘večitom’ derbiju u Humskoj i suđenju Vlada Glođovića i njegovih pomoćnika, kako je rekao Željko Pantić, ‘napadnutih rojem pčela’.

Spomenut je i film ‘Escape to victory’ o ratnim zarobljenicima koji igraju fudbal protiv nemačkog Rajha i legendarni Pele, pa je suđenje u tom filmu upoređeno sa arbitražom na 150. ‘večitom’ derbiju.

Ulazi se u teorije zavere oko delegiranja sudija od strane ranije Branimira Babagorića, a sada Dušana Mrakića, obojice visokih funkcionera FK Crvena zvezda.

Takođe, tu je podsećanje i na suđenje Blagoja Šipke sa derbija iz 1989. godine.

Uostalom, pogledajte i sami novu epizodu ‘Partizanovog vesnika’, svakako je zanimljiva, za koga god navijali:

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Sudijska komisija FSS danas je objavila da je Partizan oštećen u 150. ‘večitom’ derbiju, ali da penala nad Nemanjom Mihajlovićem nije bilo.

0
0

15 Komentara

  1. mislim da bi doslo do gradjanskog rata da je bodovna razlika bila 0 poena i da bi derbi odlucivo prvaka drzave..ovakvu hajku srbija ne pamti. i danas se pitam, zasto niko ne pita glodjovica sta je video i zasto je doneo takve odluke.
    e sad, ja kao navijac zvezde bi dosudio penal. mozda iz mene prica antipatija prema petkovicu za koga ne znam ko ga gura vise. cak u reprezentaciju…bruka. mali mihajlovic ga izvozo posteno. petkovic nije stigo da vrati nogu i ovaj ide na kontakt. penal cist ko suza.
    e sad, krivo mi je sto sad grobari kukaju i cmizde. a ima se dosta i o sudijskim odlukama u korist partizana. novi pazar…finale kupa… radnicki…kadu…milijas…piksijev gol kadje dosudjen ofsajd itd

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta bi sada su oni teoreticari zavera da Tole pomaze Zvezdi zato sto je njen bivsi predsednik????? Jadno koliko su smesni ali ako im je tako lakse neka bude da su osteceni ove sezone za 35 bodova u derbiju.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Ovakvu torturu DEO SRPSKOG NARODA (onaj deo koji nije pripadao-svojom voljom OKUPATORSKOM REZIMU-Trecem Rajhu..) NIJE DOZIVEO NI ZA VREME DRUGOG SVETSKOG RATA OD STRANE OKUPATORA-AGRESORA ..!!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Ovakvu torturu DEO SRPSKOG NARODA (onaj deo koji nije pripadao-svojom voljom OKUPATORSKOM REZIMU-Trecem Rajhu..) NIJE DOZIVEO NI ZA VREME DRUGOG SVETSKOG RATA OD STRANE OKUPATORA-AGRESORA ..!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. -Ostaje jos da se dokaze da li Srpska elita i Inteligencija ima ikakvu vrednost za opstanak. „Cena je mera vrednosti, a novac je mera cene“, trenutno u Srpskom drustvu, koja jedino za Svetinju NE VAZI..!!!…

    0
    0
    Odgovori
  6. -PRAVDA predstavlja vrednosno nacelo raspodele koliko dobara i koliko tereta treba dati subjektima drustvenih odnosa. Obzirom na to da raspodelu, preko zakona vrsi Drzava, evidentno je da izmedju „pravde“ i prava postoji neraskidiva veza, u ovom slucaju na stetu FK Partizan !!!…U modernom drustvu postoje samo Interesi razlicitih „drustvenih grupa“ i njihov sukob. Taj sukob moze, od strane poretka“, resiti na 2 nacina: Ili ce se zadovoljiti interesi „jedne grupe“, naustrb druge, ili ce se naci kompromis gde nijedna strana nece dobiti, ali ni mnogo izgubiti !!! Ovde je jasno koja strana je „dobila“ !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto je Milijasu ponisten cist gol u kupu za 3:2 i nije sviran cist penal na Kaduom u derbiju koji je odlucivao o tituli?Sta je tada bilo u pitanju,jesi li i tada pricao o pravdi ili pricas samo kad tebi to odgovara?!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Zasto nije sviran penal nad Mihajlovicem,zasto je za isti start sviran penal nad Milijasem kojim je Zvezda pobedila 2-1 na JNA,zasto je sviran penal za Rnicevu butinu,zasto je Mazic svirao 2 penala za Zvezdu u jednom poluvremenu od kojih je jedan simuliranje Mrdje za zuti,zasto nije sviran penal kad je Ibanjez vratio loptu golmanu rukom,zasto nije ponisteno prvenstvo kad je „zvezdasko srce“ Mrakica pokralo Zemun i donelo titulu Zvezdi za 1 bod ispred Partizana,zasto Sipka nije svirao penalcinu i ponistio cist gol Partizana na Marakani……
        DESET GODINA slusamo o Milajasu i Kaduu jer su to jedine dve situacije kad ste osteceni a nasih 20 i kusur ne spominjete,postenjacine….

        0
        0
        Odgovori
    • Било би лепо кад би онај ко пише коментаре био у исто време и писмен, а овако… молим администратора да преведе горњи коментар…

      0
      0
      Odgovori
  7. Пријавите их УЕФИ, пошаљите им снимак утакмице, нека виде како се краде и шта се ради, да их не чуди како један тим може да има толику предност.

    0
    0
    Odgovori
    • Jao zar ste na ovo nasli da se vadite hahaha….Samo za tebe kompilacije na youtube Zvezdanesterac 1,2,3,a ovakvih sumnjivih situacija tvoja Zvezdana je imala mali milion,pa postenjacino izbaci i te linkove da analiziramo….Sve vam je lepo gospodin Zeljko Pantic objasnio a to sto ste vi ostrasceni i zaslepljeni od mrznje je vas problem….Babarogic i Mrakic cuvaju mesto Glodjovicu u Zvezdi,a Sipka objasnio zasto vas nismo pobedili 18 godina na Marakani,pa kao pored onakvih lopovluka….I kakve veze ima Glodjovic sa ovom situacijom kad je to posao za linijskog sudiju,ccc diletanti sa pecurkane:)))

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter