1
Domaći fudbal

FOTO: fkvojvodina.rs

NIKOLA AŠĆERIĆ: Tugujem uprkos golu na debiju za Vošu

Objavljeno: 04.03.16 u 08:48

Uz dosta bure i prašine Nikola Ašćerić prešao je iz Radničkog u Vojvodinu. Debitovao je za „Lale“ u utakmici četvrtfinala protiv Javora, a da pokaže da investicija nije bila uzaludna, trebalo mu je samo 180 sekundi na terenu.

Tek što je ušao na početku drugog poluvremena kurpulentni napadač koji je do pre nekoliko dana nosio dres Radničkog upisao se u strelce, čime je Vojvodini doneo izjednačenje.

Vojvodina je postigla još jedan gol, Babić je doneo prednost „Staroj dami u 67. minutu. Kada je bilo izvesno da će Vojvodina proći dalje, Đokić je u završnici poravnao rezultat i nakon penala Javor je prošao dalje.

– Lepo sam započeo debi, nakon par minuta postigao sam gol, uspeli smo na kraju i da preokrenemo rezultat. Nažalost, primili smo gol u poslednjem minutu – počeo je Ašćerić.

Pored debija kakav svaki napadač poželeti može, Ašćerić se ipak nije radovao na kraju večeri. Ipak, Beograđanin navodi da ostaje žal za pobedom, jer je Vojvodina smatrana za jednog od favorita za pehar.

– Bio sam jako tužan uprkos golu na debiju. Želeo sam polufinale kupa, a kasnije i da podignem trofej. Nadam se da će moji golovi u narednim utakmicama donositi pobede, jer je to cilj Vojvodine, okrećemo se prvenstvu gde nam je cilj da budemo među tri najbolje ekipe i da izborimo Evropu – kaže napadač Vojvodine.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter