7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ NAJAVIO PROMENE: UEFA misli da smo indijanci!

Objavljeno: 04.03.16 u 12:23

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je pred utakmicu protiv Jagodine da njegov tim ima za cilj da obori što je više moguće rekorda.

Crvena zvezda danas slavi 71. rođendan, a s obzirom na veliku razliku na tabeli Superlige Srbije, sutra se na stadionu ‘Rajko Mitić’ može očekivati prava svečarska atmosfera, što je i najavio Luis Ibanjez.

Za Crvenu zvezdu ovo će biti još jedna u nizu utakmica u kojoj je favorit i u kojoj će tražiti produžetak trijumfalnog niza na broj 22.

– Pred nama je još jedna utakmica u kojoj zavisimo samo od sebe. Sve osim naše pobede bilo bi iznenađenje i loše i neprijatno po nas, ali igrači moraju da shvate da je potreban ozbiljan pristup utakmici, jer sve ekipe koje dolaze ovde dolaze da se brane i ne pobeđujemo ih lako – rekao je Miodrag Božović na konferenciji za medije.

– Jagodina je promenila trenera, doveli su Stevana Mojsilovaića, napravili su dobre rezultate u poslednjih nekoliko utakmica. Igraju na kontranapade, napadaće nas iz odbrane i moraćemo dobro da se potrudimo da ih pobedimo – istakao je trener crveno-belih.

Prokomentarisao je i komentar UEFA o spornoj situaciji oko penala za Partizana na derbiju.

– Sve je smešno za mene jer znam kako fukcioniše liga. Derbi je retko određivao šampiona, zato što je jedna ekipa unapred bila prva. To su srpska posla, daj da prijavim komšiju ili daj Bože da mu crkne krava. To je vrlo loše za srpski fudbal, prljavi veš ne bi trebalo da odlazi u UEFA, posebno jer misle da smo indijanci – zaključio je Božović.

Uvek je za obaranje rekorda.

– Kad smo već došli u situaciju da postavljamo neke rekorde, zašto to i ne bismo uradili. Igrači su svesni toga i to je sigurno dobar motiv kada imate ovako veliku prednost – istakao je Božović.

‘Grof’ je najavio i neke promene za sutrašnji duel, a šansu bi mogli da dobiju čak i omladinci.

– Počeću da dajem šansu mladim igračima, priključićemo neke nove omladince prvom timu. Neke nove Grujiće… Ristić je primer igrača koji zaslužuje da igra, ali ne igra – zaključio je Božović uz konstataciju da igrači još uvek nisu najbolji fizički pripremljeni.

0
0

7 Komentara

  1. Tu i jeste problem, zarad rekorda spremni ste na sve.
    Bodovno utakmica nije imala nikakvu tezinu ali derbi kao derbi uvek ima svoju draz, meni nije nikakav problem da kazem da zvezda posle prva dva kola igra mnogo bolji fudbal od Partizana, moderniji, brzi i sve ostalo. Ali da ti zarad rekorda u pobedama i licne satisfakcije velikog vodje krades na ocigled svih normalnih navijaca e to je vec problem.
    U redu je bolji si, imas 30 poena vise ali dokazi to na terenu a nemoj da me tako ocigledno krades i jos pricas price da na kraju ispade jos zvezda ostecena.
    Samo zato mi je drago sto se UEFA umesala i rekla ono sto smo videli a da smo indijanci jesmo sigurno posle svega sto se desava u nasem fudbalu.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Indijanci“ ? Retorika 90′-ih , vaseg tvorca Arkana i grofa od mojovca. Niste vi indijaci, vi ste kriminalci. UEFA ce vama da sudi, pa mozete da nastavite sa „prijateljskim“ utakmicama.

    0
    0
    Odgovori
    • Cim je Tole zakoracio u srpski fudbal zajedno sa njim dodje i kriminal!Prikljucise mu se Ruzic,Dacic,Tadic,Dodik…
      Ali vise toga nema

      Nekad je bio hram
      a sad je grobnica
      srusen i spaljen do temelja
      hiljade mrtvih grobara
      njega su srusili

      Njega su spalili
      najveci olos varvara
      svih navijaci Zvezdini
      doso je i taj dan
      umro je partizan
      umro je umro, umro je
      on nece biti sampion

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter