0
Evropske lige

RADUJE SE TUĐOJ NESREĆI: Van Gal ne krije zadovoljstvo

Objavljeno: 03.03.16 u 13:25

Kasnim golom Huana Mate Manečster Junajted je u sredu uveče pred svojim navijačima u meču 28. kola Premijer lige savladao Votford sa 1:0.

Međutim, ono što je podjednako, a možda i više obradovalo menadžera Mančester Junajteda Luja van Gala je to što su vodeći timovi, izuzimajući Lester, doživeli poraze.

– Veoma me raduju porazi naših rivala i što je nesreća prešla na konkurenciju. Sada imamo šansu da se dokopamo jednog od četiri prva mesta, ali takva je Premijer liga, rekao je posle utakmice iskusni Holanđanin.

Podsećamo da je Lester remizirao sa Vest Bromvičom, dok su Arsenal, Mančester Siti i Totenhem doživeli poraze od Svonsija, Liverpula odnosno Vest Hema.

Junajted se sada bodovno izjednačio sa Sitijem koji je zbog bolje gol razlike na četvrtom mestu, Arsenal ima četiri poena više, Totenhem sedam, a vodeći Lester čak 10 bodova suficita u odnosu na tim sa Old Traforda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter