3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL: Lalatović ponovo izgubio živce, hteo da se bije sa Dodićem

Objavljeno: 02.03.16 u 21:56

Srpski fudbal iz dana u dan tone u sve veće blato, a kako i da ne bude tako kada u njemu rade treneri koji su sve samo ne pedagozi.

Ponovo je u centru pažnje trener Vojvodine, Nenad Lalatović. Mladi strateg je ponovo izgubio živce, te je na meču polufinala Kupa sa Javorom (Ivanjičani pobedili na penale) uvredio kolegu Mladena Dodića, posle čega umalo nije došlo do fizičkog obračuna.

Kako prenosi Blic, trenera Vojvodine je pogodilo to što fudbaleri domaćeg tima nisu želeli da prekinu igru, iako je jedan fudbaler novosadskog tima ležao na travi. Nenad Lalatović se sledećim rečima obratio Mladenu Dodiću.

– Pi***, što ne zaustaviš igru?!

Trener Jagodine je kasno shvatio da se kolega obraća njemu, te je odgovorio:

– Meni se obraćaš, meni? Ja da sam video da igrač leži, prekinuo bih igru.

Dva sturčnjaka su se zaletela jedan ka drugom, a fizički sukob su sprečili ostali članovi stručnog štaba.

– Ti ćeš da mi držiš predavanje – rekao je Dodić, a Lalatović uzvratio:

– Dođi, dođi… ‘Ajde, dođi – uz brojne psovke.

Nenadu Lalatoviću ovo nije prvi ispad, još kao trener Crvene zvezde se sukobio sa navijačima Napretka u Kruševcu, potom je razmenio jesenas uvrede sa članovima uprave Radničkog iz Niša, a pre samo desetak dana je imao incident i sa kolegom iz Spartaka.

Pune ruke posla imaće Disciplinska komisija FS Srbije.

Sliku incidenta možete da pogledate OVDE.

0
0

3 Komentara

  1. sta ga briga kad je ovo zvezdina liga … UZ TO JE lalatovic U KLUBU… KOJA JE STARIJA SESTRA … drzavnom projektu-zvezdi . ovo je SPRDNJA od srpskog sporta-fudbala sa jludima sumnjive proslosti i sadasnjosti … uz punu podrsku premijera vucica, koji je ujedno i predsednik sdcz …

    0
    0
    Odgovori
  2. Istina je da Lalatovic ima kratak fitilj a novinari jedva cekaju da ga stave na stub srama.Zasto se niste pozabavili trenerom pocetnikom,koji na svojoj drugoj utakmici u seniorskoj prvoligaskoj utakmici pravi nevidjen skandal.Glumi ludilo,preti,psuje porodicu sudiji,razvaljuje vrata od sudijske svlacionice i to samo sto se njemu ucinio penal a jasno je dokazano da je njegov igrac sam pao i pokusao da iscenira najstrozu kaznu.Razmece se nebuloznim izjavama i to niko ne osudjuje.Covek nije video veci penal…verovatno je postao Filip Visnjic jer ono su mogli da vide samo najostrasceniji a nikako normalni i realni,koji dobro vide.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter