2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Mislim da smo ohladili glave, nije lako vratiti se na kolosek

Objavljeno: 01.03.16 u 13:06

Šef struke crno-belih, Ivan Tomić očekuje da njegova ekipa uđe rasterećeno u meč pritiv niškog Radničkog, koji se igra u okviru četvrtfinala kupa Srbije.

Tomić više ne želi da više da pominje nemile situacije sa derbije i veruje da su njegovi igrači zaboravili poraz od Crvene zvezde:

– Mislim da jesmo ohladili glave. Tu uvek postoje podsvesne stvari koje su jače od vas i koje vas izbace iz cipela. Nije lako vratiti se u kolosek. Mi smo odmah porazgovarali i svu svoju energiju i misli usmerili na ono što nas čeka sutra, a ono što nas čeka sutra je, hteli mi to da priznamo ili ne, mnogo važnije od onoga što je bilo, rekao je Tomić.

Partizan je sada na šestoj poziciji na tabeli Super lige i predstoji mu velika borba za plasman u Evropu, ali će do nje pokušati da dođu preko kupa:

– To su različite utakmice a i u tom smislu kvalitet predstave se gleda na drugi način. Ja želim da naš pristup, odgovornost, kreativnost i znanje stalno budu na višem nivou. Pokazaće sutra utakmica da li smo u tome uspeli, jasan je šef struke crno-belih.

Po Tomićevim rečima Partizan u meč sa Radničkim ulazi sa velikim poštovanjem prema rivalu, ali…

– Sve ukazuje na to da će utakmica biti teška i komplikovana, ali nas zanima prolaz, jer je ovo takmičenje u kojem želimo da osvojimo trofej.

U kupu se igra samo jedna utakmica i ukoliko bude nerešeno pobednika će odlučivati penali:

– Ne verujem da ćemo vežbati penale. Imamo mnoge druge stvari koje treba da vežbamo, nemamo vremena da se bavimo tim stvarima. Sasvim sam siguran da neće do toga doći, rekao je Tomić.

I za kraj se osvrnuo na kaznu da Partizan igra pred praznim tribinama:

– Naravno da nam to ne odgovara. Kada sam dolazio u Partizan, jedan od ciljeva koje sam zacrtao, osim pobeda, rezultata, trofeja i igara, jeste i da što više navijača dolazi na utakmice jer će prepoznati kako Partizan igra. Mi igramo pred praznim a to će ličiti na trening utakmicu, a nama treba sve da to ne liči na praznu utakmicu, zaključio je Tomić.

0
0

2 Komentara

  1. PARNI VALJAK ce se „vratiti na kolosek“ samo kada OTERA NAZADNJAKE-TROJANCE iz Svetinje !!! Misko Popovic Fratello za NAJJACI PARTIZAN IKADA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter