18
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUKA PADA U ČETVRTAK: Nema kazne za Glođovića?!

Objavljeno: 01.03.16 u 10:37

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije će nakon razmatranja izveštaja Specijalnog posmatrača suđenja Zdravka Jokića, analizirati sudijske greške sa večitog derbija.

– Držim se pravilnika o našem radu, a on kaže da ne smem da iznosim poverljive podatke iz izveštaja dok ih ne vidi Sudijska komisija – „odbranio“ se već u prvoj rečenici Jokić u izjavi koju je dao za „Večernje Novosti“.

Za sada se ne zna šta će odlučiti sudijska komisija, ali po nekin nezvaničnim saznanjima, glavni sudija meča Vlado Glođović proći će nekažnjeno, jer se navodi da je po slobodnoj proceni odlučio da ne sudi jedanaesterac za crno-bele. Takođe, po nezvaničnim informacijama, Glođovićevi pomoćnici Petrović i Stojković „popiće“ kazne, jer su bespotrebno signalizirali ofsajde crno-belih u nadoknadi prvog i na startu drugog poluvremena.

0
0

18 Komentara

  1. I ako bude kaznjen i ako ne bude snimak treba poslati zvanicnicima FIFA I UEFA. Neka se oni malo pozabave fudbalom u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
    • I sta mislis da ce FIFA i UEFA da urade? Da nece da ponove utakmicu? Nisi zeleo da se oni pozabave fudbalom u nasoj zemlji dok ste pljackali Vosu u kupu, otwli bodove Pazaru na Lavoru?!

      0
      0
      Odgovori
  2. Zašto da kazne čoveka kad nije imao većih grešaka.Možda je mogao da isključi Evertona još u .min. i da pokaže očigledan žuti karton Mihajloviću zbog pokušaja da isfolira penal i to je sve.Njegovi pomoćnici su kiksnuli po jednom za ofsajde ali to su bili toliko milimetarski ofsajdi da se ne vide dobro čak i kad se zaustavi snimak a kamo li u deliću sekunde.Svako ko se razume u fudbal,vidi da penal nije postojao,samo se vrši pritisak kao i obično od istog kluba.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma ljudi sta vam je,toliki minus su napravili Vucic i sudije,a 8 godina LOPOVLUKA tadica,toleta i kompanije koji dolaze na jugoslovensku narodnu armiju na utakmice franjinih potomaka je sve naravno regularno.E pa moji glodarcici,osvojili ste titulu prosle sezone isto kad je vucic bio na vlasti,pa ste cutali,nista vam nije smetalo.Sad kad se smrzavate sa nikad losijom ekipom koju imate,optuzujete svoju upravu i svoje igrace poput zivkovica da su zvezdasi,svi su vam krivi,sve vam smeta,samo kukate i placete,zvezda je naravno drzavni projekat sa desetinama miliona evra duga,sudije ,svi su krivi jel?hahahhahhaha,cirkus ste. 8 godina vase „dominacije“ smo cutali i trpeli,propadali sve dublje u ambis,bili smo pred gasenjem pa smo i to preziveli,a vi sa druge strane imali iza sebe i politicku vlast i toleta lopova,u evropi naravno nista niste uradili,pa i kako ce te,tamo nema toleta i demokrata…pa znate sta,vi i dalje imate toleta u fotelji,nama vucic ne dolazi na utakmice,enma apsolutno nikakve veze sa klubom osim sto je izjavio da navija za zvezdu,nama ne dolaze politicari na utakmice kao tadic,dacic,dodik…nama na utakmice dolaze legende poput Djokovica.

    0
    0
    Odgovori
  4. vi glodari ste stvarno jadni i smesni.Prvo penal uopste nije postojao,mali se baca na petkovica,cim je sklonio loptu pravi grimasu,ocigledno trazi kontakt,kad ste vec toliko kukali za penalom pre utakmice on sta ce,sto se ne bi bacio na petkovica malo..drugo,da budemo realni,cist gol je ponisten,ali to nije greska glavnog sudije,nego pomocnika.Glodjovic nijednu gresku nije napravio,svoj deo posla je odradio kako treba,za sve sporne situacije odgovorni su pomocnici.Svaka cast na pristupu igracima partizana,borili su se kao lavovi,mozda i nisu zasluzili poraz po svemu prikazanom,ali ne moze se traziti alibi za poraz u vidu sudijskih gresaka.Da ne govorimo o tome da je partizan igrao sa igracem vise punih 20 minuta i nije to realizovao,o tome niko ne prica.Dalje,Tomic prerano menja Bozinova i uvodi u igru malog Vlahovica u trenucima kada partizan napadacki MORA da vrsi pritisak u napadu i juri rezultat.Takodje,stvarno mi nije jasno sta su navijaci partizana postigli bakljadom i prekidom utakmice u periodu kada partizan napada dobro i muci odbranu zvezde?Po svoj klub u svakom slucaju nista dobro nisu doprineli.Tako da,razmislite malo,nije sve u sudijama.istina da je bilo dosta sudijskih gresaka uglavnom pomocnika,ali opet,i partizan je mogao bolje da odigra..Zvezda je sve svoje sanse iskoristila osim onog zicera srnica i tu je razlika,partizanu fali realicija,fali igrac koji zna da daje golove i u tome je sustina.U svakom slucaju,odlican derbi smo gledali!

    0
    0
    Odgovori
    • ..“sustina“ je u realizaciji, pa naravno naucnice da je u tome sustina, zato nam je „sudija“ i ono malo od egzekucije sto nam je preostalo-OSAKATIO i PONISTIO, posto nam je nazadna „uprava“ po zadatku u Svetinji OTERALA 2 najbolja igraca po direktivi devijantnog ORGANa !!! GROBARI NE CUTE, HRABRO SE BORE ZA ISTINU I PRIRODAN POREDAK STVARI U SRBIJI !!! PARTIZAN SAMPION !!!

      0
      0
      Odgovori
      • Alo bre idiote,koliko ćeš komentara da pošalješ i to uvek sa različitim nikovima.Prepoznaje se idiotluk u potpisima GdK,dark energy a sada si i sluga rezima.Toliko nebuloza možete samo ti i onaj penzioner da napišete.Sudija vas ništa nije upropastio a penal nije postojao,što je očigledno.Samo umobolnik može reći da vam je neko drugi oterao dva igrača,osim vas samih a UPRAVO SADA JE PRIRODAN POREDAK STVARI U SRBIJI I TO U SVIM SPORTOVIMA.SAMO ZVEZDA SRBIJU SPAŠAVA.

        0
        0
        Odgovori
      • Koji grobari? Ovi sto vam vode tribinu? Oni nisu grobari, oni su na pozajmici iz drugih klubova! Ili ovi grobari koji na Tv-u gledaju tekme? Koji od ove dve grupacije?

        0
        0
        Odgovori
    • E ti se razumes u fudbal kao i moja pokojna baba, I nekadasnje medjunarodne sudije kazu da je bio cist, skolski penal, a ti fudbalski „znalce“ tvrdis da nije. Nije naravno jer je trebao biti sviran za Partizan. Decko idi igraj klikere za tebe fudbal nije.

      0
      0
      Odgovori
  5. Ha ha ha kako da ga kazne isti oni koji su mu naredili da tako skandalozno sudi?! Po vec proverenom scenariju njemu sledi nagrada.Stop sns-izaciji i ciganizaciji Srbije!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Po vec vidjenoj i ustaljenoj praksi (tvorzic, coki, dzaja..) JOS CE I ORDEN DOBITI U ZNAK ZAHVALNOSTI ZA „UCINJENO DELO“ I MINULI RAD NA JACANJU ZLA SRBIJE I STVARANJU JOS DUBLJEG JAZA IZMEDJU 2 POLA: SEVERNOG-CRVENO-SRAMNOG i JUZNOG-SLOBODNOG I HRABROG !!! .!. XXAAXXAA .!. DNO-DNA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • kojem scenariju, onom koji ste vi primenjivali prethodnih desetak godina? znate šta ste radili, pa sada mislite svi rade tako!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter