12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĆURKOVIĆ ŽESTOKO PO GROBARIMA: Znam ko utiče na te kriminalce

Objavljeno: 01.03.16 u 11:22

Jedna od meta najvatrenijih navijača Partizana tokom 150. večitog derbija bio je i v.d. predsednika kluba Ivan Ćurković.

Povodom jednog njegovog ranijeg intervjuu u kom je pričao o svojoj nacionalisti okačen je transparent „Hrvatski nacionalista možeš da budeš u Zagrebu, a ne u Beogradu“.

Odgovor na to Ćurković je dao u izjavi za zagrebački Jutarnji list.

– Znam ko sam i šta sam. Taj deo Partizanove publike i u subotu je izdao klub, ali znam odakle to dolazi. Znam ko su tipovi koji utiču na te kriminalce i koji režiraju ovakve scenarije. Ipak, video sam dobar tim Partizana i to me je ispunilo zadovoljstvom, oštro je odgovorio Ćurković.

Znate li kako bi mogao da bude kažnjen sudija 150. večitog derbija Vlado Glođović?

0
0

12 Komentara

  1. to su djuricevi placeni navijaci koji su po klubu vrsljali kako su hteli e kada im se curkovic suprotstavio , sada uprava napolje , vredjaju curkovica , nema para za navijanje , to je ono odes u pozoriste i ucenjujes direktora pozorista da plati da aplaudiras a ako nece ti ces da bacas suzavac i lomis sve u sali , kod djurica partizan gubi , blagi ocaj a ovi kao padaju u nesvest od navijanja ,kao to je ljubav prema klubu nema veze sto gube toliko volimo partizan umesto svima da im j… kevu , tu se vidi sta je

    0
    0
    Odgovori
  2. Ćurkovič ima istoriju krivičnih radnji.

    On je u istom košu sa aboliranim, terzom,…

    Nije slučajno doveden sad da zada poslednji udar, napravi cz 2 od kluba i sahrani ga. Grobar svog kluba.

    Narod sve vidi. Nisu naivni. Cenzura je ogromna.

    Šta su očekivali Vazura, Vučelić i on?

    Da navijači donesu cveće na sahranu svog kluba.

    U svetu se ovo nije desilo i bilo bi većih nemira.

    Zamislite da Juve neko gasi?

    0
    0
    Odgovori
  3. Curkovic je u pravu tacno je da oeta kolona radi za pare i to vesic savrseno radi rusi iznutra ali to je i zbog toga sto partizan nema jaku licnost u klubu koja bi odgovorila na pravi nacin samo treba istrajati braniti se i ljudi trazite miska popovica fratela da udje u kkub to je jedini spas.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako je neko krao to je suptilno uveo cica miljanic ceo vek je krao namestao prvenstva vedrio i oblacio sa igracima uvodio u reprezentaciju za 10% stranog angazmana gurao sudije na a listu ali i mogao je jer su ozna udba stajali iza njega nikad rupasi nisu bili sportski klub vec udbaski drzavni tako i dan danas sta je sa uoravom rupasa ko vodi klub ko daje oare terzic jeli krimos aha.

    0
    0
    Odgovori
  5. @dark energy….decko ti si mentalno oboleo,sedis od derbija za kompom i places o nekakvim mahinacijama,teorijama zavere i ostalim sranjima,sto si cutao kad ste krali titule prethodnih godina…kukate tu kao p..ke,penal,ofsajd sns srs dss sps,svi su vam krivi,i sad svi odjednom namestaju protiv vas…..Ali sta ces,mi cigani smo navikli na vas kompleks nize vrste.

    0
    0
    Odgovori
    • ..“titule“ su VAM POKRALE, kao i SAV BUDZET KLUBA-VASE „LEGENDE“, a GASPROM VAM JE ZUTI-DS DAO, zato MISEVI U RUPU !!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Red: ZAR NEMAS DRUGI KOMENTAR NA ONOLIKU KRADJU? STA MISLITE DA JE ONO BILO U KORIST PARTIZANA? BLO BI VANREDNO STANJE U DRZAVI! Inace, UPRAVA NAPOLJE!

      0
      0
      Odgovori
  6. SRBIN po rodjenju-GROBAR po opredeljenju !!! PARTIZAN-SIMBOL slobodnog Srbina !!! MI smo „krivi“ zato sto „uprava“ ne drzi obecanje i JOS nije otisla, a obecala je i dala je OSTAVKU !!! MI smo „krivi“ sto su „oterana“ 2 najbolja igraca (Abu i Zile) i sto nisu dovedeni novi na njihovim pozicijama, MI smo „krivi“ sto nam SPONZOR nije GASPROM, MI smo „krivi“ sto u klub nije „uslo“ obecanih 8 miliona (ne racunajuci zaradu od Uefa takmicenja..), MI smo „krivi“ sto smo na -32, MI smo „krivi“ sto nismo SLUGE postojecem ORGANu, MI smo „krivi“ sto nismo abolirani.., MI smo „krivi“ STO NE CUTIMO !!! Partizan IZNAD SVIH !!! Ziveo Partizan i majka Srbija !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter