6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA DUGO ZVEZDAŠKO PAMĆENJE: Slika koja govori više od hiljadu reči (FOTO)

Objavljeno: 29.02.16 u 18:08

Navijači Zvezde će se ovoga sećati još dugo, dugo…

Nakon pobede u 150. večitom derbiju, crveno-beli su pobegli večitom rivalu na 32 boda razlike, dok drugoplasiranom Borcu beže 27 – do sada je rekord držao Partizan sa +21 (2008/09) i +19 (2002/03), dok je Zvezda davne 1979/80. imala takođe 19 bodova viška.

Na zvaničnom Tviter nalogu Crvene zvezde okačena je slika koja govori više od bilo čega napisanog:

O tome koliko je ova sezona specifična, drugačija i neponovljiva, možete pročitati ovde.

0
0

6 Komentara

  1. a kada se probude posle snova o ligi sampiona i ligi evrope opet pripreme za jako domace prvenstvo hi hi hi hi smrc smrc

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvi gol iz kontrafaula a drugi iz ofsajda!!!

    Pored nedosudjenog penala i poništenog gola.

    4:0

    Policajac prevazišao Mažića i Šipku

    0
    0
    Odgovori
      • Bolest je batice to–bolest,teska, zivite i sanjajte ali kada se jednom probudite iz sna videcete ali necete znati kakvo zlo vas je vodilo i snaslo, videcete ali necete biti svesni koliki je ponor i rupu bez dna ostavio za sobom lazni doktor, dr. Poternica. a sada lepo spavajte i sanjajte———-

        0
        0
        Odgovori
  3. Izjavi u Zurnalu dr. Terza da nije priorodno da Partizan bude sesti. a ja velim da nije prirodno da taj isti silazi u svlacionice protivnika,/Ofk/ da ovakav lik bude na slobodi,posto verovatno da nije prirodno da i drugi imaju pravo da pobede zvezdu . sramno i ako je od tuzilastva i suda SRAMNO da takav jedan lik na celu sa kosarkaskim doktorom, i lopovcinama iz partizana budu na slobodi—igracima svaka cast, ali pitanje bi bilo i sta bi bilo da nisu dobili**vetar u ledja i kad nema vetra** i to od prvog kola.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter