0
Evropske lige

MURINJO: Nemam najboljeg fudbalera

Objavljeno: 28.02.16 u 09:55

Posle rastanka sa Čelsijem, Žoze Murinjo potuje po svetu u potrazi za novom sredinom, a u međuvremenu dovođen je u vezu sa Mančester junajtedom.

Ovog vikenda bio je u Singapuru gde je za tamošnje medije dao intervju na temu bivši klubovi i igrači koje je trenirao. Dao je interesantan odgovor da za njega ne postoji najbolji fudbaler na svetu, već da može da izdvoji više njih kao najbolje.

– Teško je izabrati samo jednog, jer sam radio i sa fudbalerima koji su među najboljima na svetu – ističe Murinjo. – Na primer u mojoj prvoj epohi u Čelsiju imao sam Franka Lamparda, verovatno najboljeg igrača decenije u Premijer ligi. U Interu su bili Zlatan Ibrahimović i Havijer Zaneti. Pa u Real Madridu Kristijano Ronaldo. Vratio sam se u Čelsi, gde su ponovo bili top igrači. Zaista onda nije lako odlučiti se za jednog, respektujem sve, jasan je portugalski stručnjak.

Vodio je veliki broj timova gde su igrale velike zvezde, a sada kaže da je prvo potrebno da pronađe klub, pa da razmišlja o pojačanjima:

– Pre svega je potrebno da preuzem neku ekipu. Putujem, gledam utakmice u Nemačkoj, Italiji, Španiji, Engleskoj… Ima svugde mnogo zanimljivih fudbalera. Ali, pre svega, moram da saznam ima narednog kluba koji ću voditi, zaključio je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter