20
Domaći fudbal

KARASI DAO SVOJ SUD: Nije bio penal za Partizan!

Objavljeno: 28.02.16 u 17:55

Legenda Crvene zvezde nije ostavila mesta nedoumici.

U izjavi datoj za „Blic“, Stanislav Karasi, jedan od legendarnih fudbalera tima sa Marakane, siguran je da je sudijska odluka bila ispravna:

– Nije bio penal, to je iznuđen kontakt od napadača! Petković je već zauzeo poziciju u momentu kretanja napadača, a Mihajlović svojom pozicijom inicira kontakt, što je očigledno i položajem njegovog tela. Sudijskih grešaka je bilo i biće, ali ovo nije jedna od njih, rekao je Karasi.

Takođe, nije mogao ni da prećuti optužbe da su arbitri kreirali tabelu:

– Sudija ne može da bude kriv za veliku bodovnu razliku na tabeli, zaključio je nekadašnji napadač Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije.

0
0

20 Komentara

  1. Stane karasi veliki trener sta zna on o fudbalu pokazali su njegovi rezultati pa ovo bi i dzajic sudio penal zato se zvezdi sude dva protiv nas a o nepostojecem ofsajdu neka pita terzu a terza svog vodju bruka za srbiju ovakva kradja.

    0
    0
    Odgovori
  2. a jel bio gol zemljace , posto si dao svoj sud kao nevidjeno veliki fudbalski trener svetskih razmera i poznat kao izuzetno realan rom , dali je bio gol , kazi jos i to pa se vrati u rupu iz koje si nicim izazvan ispuzao , treba da te je sramota , protiv manjih timova ocigledno ne treba ovoliki sraman uticaj sudije da bi se pobedilo zato i ne cudi ovolika razlika sa obzirom da je partizan ocajan ove sezone ali u evropi nema onog smrada celavog glodjovica

    0
    0
    Odgovori
  3. Normalno da nije postojao.To je mogao da vidi svako ko se razume u fudbal i ko je igrao fudbal.Jedino ne vide oni koji su previše ostrašćeni i oni koji se ne razumeju u fudbal.To su malopre rekli i na Areni,dugogodišnji sudija i stručni analitičar.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa Karasi, fudbal je kontakt igra i postoje kontakti i dueli, tako da nije jasno tvoje objasnjenje da je kontakt iznudjen, sta je trebalo Mihajlovic da uradi, da se pomeri ili nebitno– da li to svi protivnicki igraci treba da igraju *sklanjalice* kada igraju protiv Zvezde ne smeju da napadnu igraca zvezde ili idu sa njima jedan na jedan u dribling—postujem tvoju karijeru i doprinos fudbalu ali budi malo realniji i posteniji.

    0
    0
    Odgovori
  5. pa naravno da nije penal…hahaha grobari ne znaju sta ce od muke…ne zapamcen minus-32 pa malo traze alibi ,mesto da misle o svojoj igri i kompletnoj sezoni posrtanja….ahahahaha sa tobom cirkus mali partizane

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter