8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRUPNA PROMENA: Tomić pripremio iznenađenje za derbi!

Objavljeno: 27.02.16 u 00:09

Uoči sutrašnjeg derbija sa Crvenom zvezdom, trener Partizana Ivan Tomić odlučio je da napravi veliku promenu u sastavu.

Ostalo je još samo malo do početka jubilarnog 150. ‘večitog’ derbija i dok svi nagađaju koji će sastavi sutra od 17 časova istrčati na teren stadiona u Humskoj, večeras je stigla potvrda da se Ivan Tomić odlučio za hrabar potez.

Hrabar je jer i pored toga što je Filip Kljajić branio na premijer proleća protiv OFK Beograda, na golu će sutra stajati Bojan Šaranov, letošnje pojačanje od koga se očekivalo da će odmah stati na gol-crtu. No, umesto toga, Tomić je u prvom meču šansu dao Kljajiću, a izvesno je da će sutra to biti Bojan Šaranov.

Za ostale linija tima još uvek nema potvrde koja će se imena naći ‘na tabli’ pre utakmice i za njih ćemo sačekati sam početak derbija.

0
0

8 Komentara

  1. Iznenadjenje bi bilo kada za to niko ne bi znao do početka meča. A osim toga, Tomić samo „priznaje“ grešku sa Klajićem na golu…

    0
    0
    Odgovori
    • sta ti je nas mentalitet, primio decko 2 gola i odma na stub srama …………. jesi ti uopste gledao utakmicu? jesi ti uopste video ta 2 suta? prvi situacija 1 na 1, da je odbranio samo bi bila sreca i losa realizacija napadaca, a drugi pogodak neodbranjiv precizan sut skoro raslje same ………….. i tebi je odma kljajic rupa?

      0
      0
      Odgovori
  2. Ne znam kakav je golman, ali od ovog Kljajića je valjda bolji. To bar ne bi trebalo da bude, inače, jao si ga nama..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter