1
Domaći fudbal

LEPA DERBI SEĆANJA: Uh, tukao sam Zvezdaše, ali su i oni mene!

Objavljeno: 26.02.16 u 14:41

Još se prepričavaju izjave Lole Smiljanića posle derbija, ali i dueli sa fudbalerima Crvene zvezde.

Lola Smiljanić umeo je gurne glavu tamo gde neko ne bi nogu, kidao se kao da mu je poslednje, a iako svojim stavom van terena izazivao dosta polemika i sumnjičavosti kod navijača, na terenu je bio bez pardona.

Uvek se vraćao u svoj Partizan i bio je dočekivan na pravi način, ali sa razlogom, jer je na terenu obavljao najprljaviji posao. Zato je bio ‘na ceni’. Poseban motiv imao je protiv ‘večitog’ rivala, a još se pamti njegova izjava posle pobede od 4:2 na Marakani.

U izjavi za ‘Žurnal’ evocirao je svoje uspomene na nejveću svetkovinu fudbala i otkrio protiv koga mu je bilo najteže da igra.

– Najteže je bilo igrati protiv Koromana, bio je najprgaviji i opasan igrač… Da li sam ga tukao? Jesam, naravno. I njega i Dejana Milovanovića, koji mi je bio super drug. I danas smo dobri… I oni su mene… Stegnem zube i nastavim dalje… Ne znam za pardon ni prema kome na utakmici. Nikog nikada nisam namerno udario i verujem da ni mene niko nije… – objasnio je Milan Smiljanić.

Derbi groznica trese fudbalsku Srbiju, ostalo je još nešto više od 24 sata…

0
0

1 Komentara

  1. Kucamo na vrata neostvarenih igraca…. Kakva igracka prevara prica o fudbalu…kao kada bi Stevan Reljic (ako ga se iko seca) pricao o svojoj epizodi u Zvezdi….a ni sam nema objasnjenje na koju prevaru je stigao u klub….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter